Hirdetés

Megkéseltek egy postást, a támadó szökésben

Szabolcsihír

2017.10.12. 14:22

Megkéseltek egy postást, a támadó szökésben
Őt keresik a rendőrök

Várják a bejelentéseket Nyíregyházán.

Hirdetés

FRISSÍTVE!

Megkéseltek egy postást Nyíregyházán, a Vasvári Pál utcán csütörtökön - adta hírül korábban a Szabolcsihír. A férfi egy munkában lévő postásra támadt a nyílt utcán. A postás túlélte a támadást.

Az első hírek arról szóltak, hogy a támadót egy járókelő ártalmatlanította, s hogy abban bízott az illető, a postásnál pénz van, amit elrabolhat tőle. Más forrásból úgy értesültünk, a rendőrség elfogta a támadót, meghallgatása megkezdődött. Ám ez utábbi hír hamisnak bizonyult, még keresik a támadót.

A kép illusztráció

A rendőrség nem sokkal ezelőtt kiadott közleménye szerint a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen rablás kísérlet elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen tettes megtámadott és késsel megsebesített egy postai kézbesítőt Nyíregyházán, a Vasvári Pál utca 5. szám alatti lépcsőház előtt október 12-én 10 óra 40 perckor.

Az ismeretlen támadó a helyszínről értékszerzés nélkül elmenekült, a postai alkalmazott a támadás következtében könnyű sérülést szenvedett. A feltételezett elkövetőről fényképfelvétel áll rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képen látható, eddig ismeretlen személyazonosságú férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán és telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

 

nyíregyházakéseléspostás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.