Hirdetés

Pörög a Ki Mit Tube

mediapiac.com

2014.09.03. 10:22

Pörög a Ki Mit Tube

Debreceniek, szeptember 13-ig még lehet nevezni!

Hirdetés

Hirdetés

Tíz nap alatt közel 200 feltöltött film és több mint 2,5 millió megtekintés az online tehetségkutató eddigi mérlege - írja a mediapiac.com.

Az augusztus 21-i start óta közel 200 „pályaművet” töltöttek fel a versenyzők, amelyek többsége zenei produkció, de extrémsportoló videója éppúgy megtalálható a www.kimittube.hu oldalán, mint versmondóé, tánccsoporté, ismert és ismeretlen vloggeré. Az érdeklődés a szervezők legoptimistább becsléseit is felülmúlja: a Ki Mit Tube első tíz napjának mérlege eddig több mint 2,5 millió megtekintés.

A Ki Mit Tube-on az érdeklődők eddig 2 826 536 perc videót néztek meg. A közel 200 versenyprodukció mellett a 10 nap leforgása alatt 61 zsűrivideó is felkerült az oldalra. Mondik Noémi, Puzsér Róbert, Péterfy Bori, Szirmai Gergő és a többi zsűritag véleményére kiemelkedően kíváncsiak voltak a tehetségkutató követői: ezek a legnépszerűbb videók között szerepelnek.

A feltöltési időszak szeptember 13-ig tart, eddig lehet nevezni az új videókat, majd a zsűrin a sor, hogy a 15 legtöbb szavazatot elérő produkciót ötre csökkentse. A végső öt szeptember 21-én, a YouTube-on élőben közvetített showműsoron méretteti meg magát az értékes nyereményekért.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

.