Hirdetés

Hirdetés

Visszatér Magyarországra Sandokan

szeretlekmagyarorszag.hu

2019.02.09. 18:50

Visszatér Magyarországra Sandokan

Világhírt hozott a sorozat a színész számára.

Hirdetés

Hirdetés

A világhírű olasz testvérpár, Guido és Maurizio De Angelis február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet – az est közkedvelt filmslágerekre épül. Az este különlegessége a koncert két sztárvendége, Terence Hill és Kabir Bedi. 

A ma 73 esztendős indiai sztárt az 1971-ben készült, hatrészes, olasz készítésű Maláj tigris című mini tévésorozat tette ismertté: Sandokan nevét, valamint az olasz testvérpár által jegyzett főcímdalt megismerte egész Európa és Amerika. 

Kabir Bedi 35 év után tér vissza Magyarorszgára: 1984-es látogatására szívesen emlékszik – idézi a szeretlekmagyarorszag.hu. Mint mondta, óriási tisztelettel köszöntötte az állam és a magyar emberek is. Mesélt a kezdetekről is, arról, hogyan vált Sandokánná, a 19. századi maláj kalózzá, aki ugyan hercegnek született, de miután az angolok megfosztották vagyonától, kalóznak állt.

– Amikor Emilio Salgari a 19. század végén megírta a Sandokan történeteket, nem csak leírta a főszereplőt, hanem rajzokat is készített róla. Én pedig nagyon hasonlítok ezekre a rajzokra. A film producerei ázsiai színészt akartak a szerepre. Eljöttek Ázsiába, és megtaláltak engem. Több meghallgatáson is részt kellett vennem, mire nekem adták a szerepet. Utána pedig leckéket kellett vennem színészetből, úszásból, lovaglásból és ehhez hasonló dolgokból.

Kabir Bedi háromszor nősült, három gyermeke született. Ma is színészetből él.
SandokanKabir Bedi

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.