Hirdetés

Hirdetés

Szentandráson olyan történt, ami horrorfilmekben szokott

Főtér.ro

2019.02.02. 17:13

Szentandráson olyan történt, ami horrorfilmekben szokott
A szétvágott ajtó (Forrás: Opinia Timisoarei)

Az áldozat feje a teste mellett hevert.

Hirdetés

Hirdetés

Láncfűrésszel nyílást vágott a bejárati ajtón, majd udvarra menekülő haragosát lefejezte a borotvaéles géppel egy 32 éves férfi a Temes megyei Szentandráson. A január 31-re virradó éjjel elkövetett döbbenetes bűntény idején a férfi két gyermeke és barátnője is a házban volt.

Eleinte zavaros volt, hogy mi váltotta ki a legrosszabb horrorfilmekre emlékeztető gyilkosságot. A kolozsvári Főtér.hu most azt írja, a gyilkos egy régebbi adásvételi ügylet miatt állt bosszút. A portál szerint az aradi támadó autót vásárolt az áldozattól, de nem volt elégedett a gépkocsival, ezért vissza akarta kapni a pénzét. Mivel az eladó erre nem volt hajlandó, a férfi először az autót rongálta meg. Majd annyira felhergelte magát, hogy láncfűrészt ragadva elment a szentandrási férfihez az éjjeli órákban, szétvágta az ajtót, majd miután egy ideig az udvaron kergette, lefejezte szerencsétlen áldozatát.

A rendőrséget a szomszédok riasztották, a vér borította, a láncfűrészt még mindig a kezében tartó gyilkost az utcán fogták el.
gyilkossághorrorSzentandrás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.