Hirdetés

Ezért a gyönyörű nőért doboghatnak a hajdúsági szívek

Cívishír

2018.07.08. 10:07

Ezért a gyönyörű nőért doboghatnak a hajdúsági szívek
Tóth Panni (Fotó: Borzi Vivien)

Elérkezett a Magyarország Szépe verseny döntője.

Hirdetés

Tóth Panni révén hajdú-bihari hölgyért is szoríthatunk július 7-én este a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntőjében, amit élőben sugároz a Duna Televízió és a Duna World.

A debreceni Tóth Panni (19) hobbija a lovaglás és a festés, tájképeket alkot. Két kishúga nagyon büszke, hogy jelentkezett a versenyre, nekik is szeretne bizonyítani. Több évig mazsorettezett, állandó látogatója a Debreceni Virágkarneválnak.

A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonul végig a kifutón a 16 döntős lány. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatják a versenyzőket, majd ezt követi az úgynevezett kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, majd végül estélyi ruhában lépnek színpadra a finalisták. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány fog kiesni. 

A győztes a Miss World Hungary koronáját viseli majd egy évig és ő képviselheti Magyarországot a Miss World világversenyen. Ezen kívül a verseny két udvarhölgyét is díjazzák, valamint idén is van közönségszavazás. 

A közönség ezen az oldalon szavazhat kedvencére. Az itt legtöbb szavazatot elérő lány A legszebb mosoly cím birtokosa lesz.

Idén ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny.
Magyarország Szépe

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.