Hirdetés

Hirdetés

Amikor megtudták, hogy Tysonnal bokszolt, VIP-vendég lett Amerikában

2017.06.02. 12:02

Amikor megtudták, hogy Tysonnal bokszolt, VIP-vendég lett Amerikában
Szikora István és a fia Miamiban

Az egykori nehézsúlyú magyar bunyós Floridában is népszerű.

Hirdetés

Hirdetés

Két hetet töltött az Amerikai Egyesült Államokban a Sláger Tv műsorvezetője, Bunyós Pityu. Az egykori nehézsúlyú bokszoló Miamiban, Sarasotában, Fort Myersben járt. 

 "Miamiban élő magyarok hívtak meg, hogy lépjek fel egy szülinapi bulin, és ha már ott voltunk, körülnéztünk a fiammal. Az egyik legmenőbb klubban magyar volt az egyik bártender, aki rögtön felismert, kiszaladt a pultból és elkezdtünk fotózkodni, aztán odajött még két magyar srác és a végén már bokszállásban készítettünk képeket. Aztán a srácokat kérdezte a hely tulajdonosa, hogy kivel fotózkodtak, és amikor kiderült, hogy bokszoló vagyok, aki még Tysonnal is harcolt, ő is odajött megismerkedni velem. Másnap már VIP-vendégként kezeltek minket, én pedig vittem neki ajándékba egy kis nemzeti színű boxkesztyűt." 

- mondta Bunyós Pityu, aki szintén kapott ajándékot, a helyi magyaroktól egy olyan övet, mint ami a világbajnokoknak jár.

 "Ez már körülbelül a 10. alkalom volt, hogy az Egyesült Államokban jártam. Nagyon szeretek itt lenni, mert az emberek nagyon közvetlenek, szinte mindig odajönnek hozzám és megkérdezik mit sportolok. Volt már olyan is, hogy Arnold Schwarzeneggerrel kevertek össze." 

- tette hozzá a népszerű énekes, aki Ridick Bowe-t, egykori profi ökölvívó világbajnokot is meglátogatta, sőt edzettek is együtt. 

Bunyós Pityu és Riddick Bowe

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.