Hirdetés

Hirdetés

Nyomravezetői díjat tűztek ki a megölt csecsemő ügyében

civishir.hu

2019.10.28. 14:32

Nyomravezetői díjat tűztek ki a megölt csecsemő ügyében
Ebbe a ruhába volt betekerve a gyermek. (Fotó: police.hu)

Tótkomlóson találták meg az újszülöttet.

Hirdetés

Hirdetés

Ötszázezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki pontos adatokkal rendelkezik a múlt hét pénteken délután, egy lakatlan tótkomlósi családi ház előtt nejlonzacskóba csomagolva talált, elhunyt csecsemő feltételezett gyilkosáról.

A rendőrség emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Október 28-án fotókat osztottak meg arról a kislányméretű ruháról és plédről, melybe az elhunyt gyermeket csomagolták. Kérik, aki felismeri bármelyiket és van információja róluk, ismeri az édesanya személyét, valamint tud bármit az üggyel kapcsolatban, tegyen bejelentést a rendőrségen. Adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.
gyilkosságTótkomlós

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.