Hirdetés

Az utcán hagyta el gyermekeit egy anya szilveszter éjjel

police.hu

2019.01.03. 08:18

Az utcán hagyta el gyermekeit egy anya szilveszter éjjel

Ismerősével italozott.

Hirdetés

Hirdetés

A Készenléti Rendőrség járőrei december 31-én 23.15-kor Budapest V. kerületében, a Vörösmarty téren felfigyeltek egy magányosan sétáló 4 éves kisfiúra, aki nem találta az édesanyját és a nevét sem tudta pontosan megmondani. A rendőrök a gyermeket bevitték a kerületi kapitányságra, ahova rövid időn belül bejelentés érkezett, hogy egy 6 éves kislány is szülői felügyelet nélkül, egyedül sétál a Vörösmarty téren. A kislány a kapitányságon elmondta, hogy a négyéves fiú a testvére, és a Vörösmarty térre édesanyjukkal mentek, aki később elvesztette őket.

A nyomozók, miután azonosították a gyermekeket, értesítették a nagymamát, és elvitték őket hozzá. A gyermekek édesanyja eközben segítséget kért az Erzsébet téren szolgálatot teljesítő járőröktől. A nyomozók megállapították, hogy a 39 éves budapesti F. Bernadett gyermekeivel ment a Vörösmarty térre, majd együtt italozott ismerősével, a 66 éves szintén budapesti K. Péterrel, akire gyermekeit rábízta. Kis idő elteltével észrevették, hogy a kislány és a kisfiú is eltűnt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói F. Bernadettet és K. Pétert kiskorú veszélyetetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.