Hirdetés

Újságíróknak sikerült elérni Kósa Lajosnál, amit még senkinek

Cívishír

2018.03.19. 18:22

Újságíróknak sikerült elérni Kósa Lajosnál, amit még senkinek
Kósa Lajos és kísér(t)ete a Petőfi téren (Forrás: 444.hu)

Mentek-mendegéltek, míg egyszer csak a politikus megszólalt.

Hirdetés

Miért érezte fontosnak 2,6 millió eurót ajándékoztatni, legalábbis papíron, az édesanyjának? Járt-e Svájcban a csengeri csalóként elhíresült Szabó Gábornéval? Tényleg elhitte a 4,3 milliárd eurós örökség hírét? Miért van közös cége Fiák Istvánnak és Orendi Mihálynak az Észak-Atlanti Pénzügyi Befektető Kft. révén Szabó Gábornéval, miközben a két férfi a Kósa Lajos által vezetett Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségnek is elnökségi tagja?

 

Ezekre a kérdésekre is választ szeretett volna kapni a 444 és az N1 Televízió hétfőn Debrecenben Kósa Lajostól, de a miniszter nem válaszolt. Nem szólalt meg, ami az ő esetében komoly teljesítmény! Miután hosszú perceken át sétáltak vele a Petőfi téren, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős politikus megismételte azt, amit korábban elmondott. De azon kívül nuku. Kósa Lajos hangja – vele ez ritkán szokott előfordulni – reszketett, felindult volt, vagy csak a hideg tette, döntsék el önök!

Debrecen volt polgármestere már az előre beharangozott március 15-i beszédétől is elállt és inkább a Békemenetet választotta. Az újságírók azonban utolérték.

 

Kósa LajosMesés örökség

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.