Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A debreceni postás, aki után a lakó kézbesít

| 2019. 03. 04. | 10:58:00
Olvasói panasz.
A debreceni postás, aki után a lakó kézbesít
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tisztelt Magyar Posta Zrt.!

Az elmúlt egy évben többször írtam már levelet Önöknek, mely folyamatosan süket fülekre talált, mint azt az alábbi példa is mutatja.

Nem tudom, hogy a mi környékünkre mindig olyan postást sikerül beosztani, aki egy szimpla családi házat minimum egy gyűjtőszállásnak néz, vagy egyszerűen csak a képességeit haladja meg. A napokban hazaérve ismételten arra lettem figyelmes, hogy a ládánk roskadásig van levéllel. Ebben az volt a legszebb, hogy egy sem a miénk volt. A ládánkban 7 család és vállalkozás levele volt. Ki van rakva pont a postaláda felé a házszám, de ez sem készteti gondolkodásra a kézbesítőt. Szerintem csak azért volt benne ennyi, mert nem fért bele több. Előző héten is volt más levele a ládában, azt oda tudtam adni a szomszédnak. Egy ideig törekedtem arra, hogy jártam körbe a szomszédokat, hátha kézbesíteni tudom ÉN a leveleket. De hülye nem vagyok, más helyett sem kívánok dolgozni és a bankszámlámon sem találtam még összeget arra vonatkozóan, hogy az Önök alkalmazottja lennék.

Megkérném Önöket, hogy ezt hagyják abba, nem érdekel milyen módon, mert a következő levelemet a fogyasztóvédelemnek küldöm.

U.i.: Kíváncsi lennék, az én eltűnt leveleim vajon merre landoltak.

Tisztelettel: Szabóné Éva

Szerkesztőségünk az ügyben február 25-én írásban kért reagálást a Magyar Posta Zrt-től, cikkünk megjelenése után válaszoltak:

A Magyar Posta Ügyfélszolgálatához beérkezett panaszokat áttekintve nem találtunk a megkeresésében említett bejelentést (az elmúlt egy évet néztük át), így az olvasói levéllel megküldött fotókból csak vélelmezni tudjuk, hogy melyik kézbesítő lehet az érintett. A vélelmezett kézbesítőjárás külterületi része Debrecennek, ott jelenleg új helyettesítő kézbesítő dolgozik, aki egyelőre nem rendelkezik alapos helyismerettel. Ezért fordulhatott elő sajnos, hogy nem megfelelő címzetteknek  kézbesítette a küldeményeket. A kézbesítőt figyelmeztettük, hogy a szabályokat betartva végezze munkáját. Önmagában azonban a gyengébb helyismeret nem okozna kézbesítési problémát, a kézbesítő hibázáshoz nagymértékben hozzájárul, hogy a külterületi lakóházakon gyakran nem tüntetik fel a házszámokat, helyrajzi számokat, sőt néhol az utca sem beazonosítható egyértelműen, ami egy a területet nem ismerő, helyettesítést ellátó munkatárs esetében nehézséget jelent a munkája maradéktalan ellátásában. 

Megragadjuk az alkalmat, hogy felhívjuk ügyfeleink figyelmét: a kézbesítő munkáját nagyban tudják segíteni, ha lakóhelyükön feltüntetik a címhely adatait (utca, házszám), így biztosítható, hogy az állandó kézbesítő távolléte alatt is zavartalan legyen a postai küldemények kézbesítése.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Négygyermekes nyíregyházi édesanyát keres a rendőrség
Négygyermekes nyíregyházi édesanyát keres a rendőrség
Lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Nettó átlagkereset: 417 ezer forint
A nettó kereset mediánértéke 340 700 forintot ért el.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.