Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokaknak segített már ez az autógumi-kereső

| 2020. 07. 29. | 11:41:00
Online néha könnyebb átlátni, hogy a sokféle autógumiból melyik lehet majd a legmegfelelőbb.
Sokaknak segített már ez az autógumi-kereső
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elég sok ember életére igaz az a kijelentés, mely szerint a „fél életét az autóban tölti”. Gyakori jelenség az, hogy a munkából, vagy a munkába jutásból kifolyólag huzamosabb időt töltünk négy keréken az utakon. Amikor valaki beül a kocsijába, onnantól kezdve már nem csak magáért felel, hanem utastársaiért, és az úton közlekedőkért is. Éppen ezért nagyon fontos az, hogy mielőtt elindulnánk, alaposan nézzük át mindig az autónkat, rendben van-e. A fék, és a kormány ellenőrzése mellett mindig vizsgáljuk meg a gumiabroncsokat is, hiszen egy hirtelen fékezésénél, vagy egy csúszósabb úton nagyon is sok múlhat azon, hogy milyen állapotban vannak.

Nem csak évszakváltáskor fontos az, hogy gumiabroncsot cseréjünk, az elhasználódás is lehet az oka annak, hogy új gumikat kell beszerezni. Amikor új abroncsok vásárlására kerül a sor, több szempontot is célszerű figyelembe venni. Át kell gondolnunk, hogy milyen úton, milyen sebesség mellett szoktuk a legtöbbet menni az autónkkal, valamint az is, hogy melyik évszakba fogjuk sokat használni azokat. Télen például ajánlatos inkább a téli gumiabroncsot választani, hiszen amikor sokat vagyunk a hideg, csúszós utakon, ez fogja a legjobb tapadást biztosítani. Télen is dönthet valaki a négyévszakos gumik mellett, ám csak akkor, ha ebben az évszakban nem használja túl sűrűn az autóját. 

Hogy tudjuk gyorsan, és egyszerűen megtalálni a nekünk, vagyis inkább az autónknak legmegfelelőbb gumikat? Ha időt szeretne spórolni az autógumi kereséssel és választással, akkor érdemes ránéznie a Gumidirekt weboldalára. Az oldal segítségével sokkal egyszerűbb lesz megtalálni azt az autógumi típust, amire szüksége lesz, ehhez mindössze csak néhány adatot kell majd megadnia, úgy mint a termékcsoportot, a méretet, és a gyártót. Ha ez meg van, már látni is lehet az összes olyan találatot, ami megfelel a keresései szempontoknak Nem csak gumikat lehet azonban ezen azoldalon találni! Felni keresőről és gumiszervíz árakról is tad majd tájékozódni, ha a Gumidirekt oldala mellett dönt.

Higgye el, online néha könnyebb átlátni, hogy a sokféle autógumiból melyik lehet majd a legmegfelelőbb nem csak minőségben, de akár árban is. Ne várjon sokat, ha tudja, hogy elékezett az autójának a gumi cseréje. Annak ellenére, hogy minden kerékre egyszerre megvenni az új gumikat nagyobb kiadást is jelenthet, ez hosszútávon egy megterülő befektetés lesz! A biztonságos közlekedéshez nélkülözhetetlenek a jó gumiabroncsok, amelyek az adott évszaknak is megfelelnek. Abban az esteben, ha fontos önnek a korrekt ár, ezen az oldalon megfogja találni a számításait!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Autók ütköztek a Külső Diószegi úton
Autók ütköztek a Külső Diószegi úton
Baleset Debrecen és Bánk között.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.