Itthon csobbannak a debreceniek

2016.04.15. 15:39

Itthon csobbannak a debreceniek

Itt a középszakasz hajrája.

Hirdetés

Végéhez közelít az E.ON Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság középszakasza, melynek alsóházi küzdelmeiből mindössze két kör van már csak hátra. Az utolsó előtti, hetedik fordulóban hazai környezetben csobban a Debrecen vízilabdacsapata, a cívisvárosiak szombaton 17 órától a Kaposvár gárdáját látják vendégül a Debreceni Sportuszodában. A felsőházi küzdelmektől egyetlen hajszállal eleső hajdúságiak középszakaszbeli teljesítménye hullámzó, az elmúlt hat forduló mérlege két győzelem, két döntetlen és két vereség.

A Debrecen és a Kaposvár egy hónappal ezelőtt, március közepén találkozott egymással, akkor 7-7-es döntetlen született. A dunántúliak ezúttal is egy izgalmas, szoros mérkőzésre számítanak, és bíznak abban, hogy pontot, vagy pontokat tudnak szerezni. Nos, ehhez minden bizonnyal a piros-fehéreknek is lesz néhány szavuk!

- A motivációval és az elszántságunkkal úgy gondolom, hogy nem lesz probléma, mivel itthon játszunk, a nagyszerű hazai közönségünk előtt pedig mindenkit meg akarunk verni. Kaposváron akadozott a támadójátékunk, hiszen hét találatnál azért többet szoktunk lőni, viszont ahogy visszanéztük, és kielemeztük az első mérkőzést, zömmel olyan gólokat kaptunk, amelyek elkerülhetőek lettek volna. Éppen ezért a hatékony támadójáték mellett a kemény védekezés lehet a siker kulcsa. Bízom benne, hogy egy szoros kezdés után sikerül meglépnünk, és itthon tartjuk a három pontot

- fogalmazott a DVSE csapatkapitánya, Kállay Márk.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés