Hirdetés

Új támogatót kaptak a debreceni vízilabdások

DVSE

2016.08.04. 13:36

Új támogatót kaptak a debreceni vízilabdások
Fotók: DVSE

A Kossuth Lajos Kollégiumokat üzemeltető céggel kötöttek megállapodást.

Hirdetés

Az új szezonban a KLK Hotel Zrt. logója is szerepel a DVSE sportolóinak vízilabdasapkáin, miután marketingszerződést kötött a Kossuth Lajos Kollégiumokat üzemeltető cég a Debreceni Vízilabda Klubbal. Az egyetemi diákszálló rendszeresen támogat debreceni sporteseményeket és csapatokat.

Hét éve az első osztályban

A DVSE felnőtt csapata 2016 őszén immáron a hetedik első osztályú idényének vág neki, 2012-ben a Magyar Kupában III., az Európa Kupában IV., a 2013-as bajnokságban pedig VI. helyezést ért el. A debreceni pólósok az előző szezont a 9. pozícióban zárták, ahonnan az új idényben szeretnének előre lépni, ehhez adhat egy nagy lökést a most aláírt megállapodás. Becsky István, a felnőtt csapatot működtető DVSE Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte: „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan debreceni cég állt be mögénk, mint a KLK Hotel Zrt. Célunk a legjobb nyolc közé jutás, ennek elérése érdekében pedig sikerült a spanyol válogatott Sergi Mora Belmonte mellett egy olasz-, és egy szlovák válogatott pólóssal is megerősítenünk az együttest. Látványos játékkal és jó eredményekkel szeretnénk minél több emberrel megszerettetni a vízilabdát, hazánk legsikeresebb csapatsportágát. Bízunk benne, hogy a nézők az új szezonban ismét megtöltik fordulóról-fordulóra a Debreceni Sportuszoda lelátóit.”  A felnőtt csapat erősítése mellett DVSE nagy hangsúlyt fektet az utánpótlásnevelésre is, jelenleg több mint 170 gyermek vízilabdázik az egyesületben.

Debrecenben erős a sporrturizmus

„Debrecenben hagyományosan erős a sport és a sportturizmus, ennek fejlesztéséhez mi is szeretnénk hozzájárulni saját eszközeinkkel” – hangsúlyozta Gönczi Zsuzsanna, College Hostels vállalatainak vezérigazgatója. A négy egyetemi diákszállót, köztük a Kossuth Lajos Kollégiumokat is üzemeltető cégcsoport csaknem 3000 hallgatónak teremt igazi otthont a szorgalmi időszakban, emellett a nyári turisztikai szezonban is eredményesen működnek. A College Hostels társadalmi felelősségvállalási programjának keretében rendszeresen támogat sportrendezvényeket, például a városban megrendezésre kerülő nemzetközi hőlégballonversenyeket, de több sportcsapatot is segítettek már, többek között a Debreceni Hoki Klubot, valamint a DEAC férfi röplabda és floorball együttesét.

dvse

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés