Debreceni fiatalember nagy elismerése

Fekete Gergő Szalay Iván-díjas!

2016.07.06. 17:03

Debreceni fiatalember nagy elismerése

Kemény Ferenc szeme nem csal.

Hirdetés

Minden évben gazdára talál a Szalay Iván-díj, mellyel húsz esztendeje minden nyáron a legjobb utánpótláskorú férfi, illetve női vízilabdázót jutalmazzák. Örömmel jelentjük, hogy a 2016-os Szalay Iván-díj egyik büszke tulajdonosa a 16. életévét a napokban betöltő debreceni tehetség, Fekete Gergő!

Idén a lányoknál Faragó Berta (2001-es születésű játékos, klubja: POLO SC), Magyari Alda (2000, POLO SC), Muzsnay Fanni (2000, POLO SC) és Petőváry Luca (2001, MTK-KÓPÉ), a fiúknál Fekete Gergő (2000, Debrecen), Konarik Ákos (2001, Vasas), Pető Attila (2003, KSI) és Tóth Gyula (2000, Szentes) foghat kezet Fecsó bával.

A Szalay Iván Alapítvány Kuratóriumának kitüntetését Gergő és a többiek a tervek szerint július 15-én délután, Budapesten vehetik át ünnepélyes keretek között Kemény Ferenc kuratóriumi elnöktől. A pólóvilágban csak Fecsó bácsiként ismert és emlegetett Kemény Ferenc szeme valószínűleg nem csal, hiszen a korábbi években többek közt olyan játékosok részesültek már ebben a nívós elismerésben, mint Varga Dénes, Varga Dániel, Hosnyánszky Norbert vagy Kis Gábor.

vízilabdapólódvse

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés