Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vállalkozók jobb keze a Dell Vostro

| 2017. 08. 01. | 20:30:00
A Dell a Vostro családot 2010 óta forgalmazza és elsősorban irodai felhasználásra szánják, főként kisvállalkozások számára.(X)
Vállalkozók jobb keze a Dell Vostro
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jó ár/érték arányukkal, praktikus és strapabíró kialakításukkal, illetve kellemes megjelenésükkel számos üzleti felhasználó szívébe lopták már be magukat.

Az USAnotebook.hu oldalán jelen pillanatban a Magyarországon elérhető összes Dell Vostro család 15 3000-es szériájának tagjaiból lehet választani. Ezek a laptopok ideális munkagépek, hiszen remekül kombinálják az effektív munkavégzéshez szükséges praktikumot, a jó teljesítménymutatókat, a megfizethető árat, 3 év garanciát, ráadásul méretüknek és alacsony tömegüknek köszönhetően könnyű hordozni őket.

Általánosságban elmondható róluk, hogy mindegyik remek számítási kapacitást és korszerű energiamenedzsmentet nyújtó Intel Core processzorral van szerelve, illetve a gyorsabb adatbevitelt segítő tízgombos numerikus billentyűzettel és az általános feladat végrehajtáshoz ideális méretű, 15,6”-os tükröződésmentes kijelzővel rendelkeznek.

A tervezés során figyelembe vették a mai rohanó világunk elvárásait, ezért a számítógépek fedele jó fogást biztosító mikrocsíkos textúrázott mintázattal lett ellátva, amely a mindennapi használat és az állandó mozgatás miatt kialakuló karcolásokat egy részének is ellenáll. Ez az érdes kialakítás amellett, hogy professzionálisabb hatást is kelt, kevésbé gyűjti a megtapadó szennyeződéseket, mint a gumiszerű borítások és az ujjlenyomatok sem látszanak rajta, ellentétben a fényes felületűekkel.

Már a kínálat legolcsóbb tagja, vagyis a V3568-37 típusjelű számítógép is kiváló választás lehet munkavégzéshez. Erős, de gazdaságos i3-6006u processzora elegendő bármilyen hétköznapi feladat elvégzéséhez, ráadásul a legkorszerűbb DDR4-es memóriával van szerelve. Az eredeti konfiguráció egy négy GB-os modult tartalmaz, azonban ez a megrendelés leadásakor jutányos áron akár 32 GB-ig is bővíthető, amennyiben szüksége lenne rá. Négy cellás, 40 wattórás akkumulátor biztosítja a mobilitást, a gép tárhelye pedig egy 500 GB-os merevlemez.

A processzorba integrált Intel HD Graphics 620-as grafikus vezérlőnek köszönhetően a gép a mindennapos feladatok mellett multimédiás tartalmak feldolgozásával is meg tud birkózni. A számítógép 15,6”-os kialakításának köszönhetően a tervezőknek nem kellett spórolni a komponensekkel, így egy teljes kialakítású, munkavégzést segítő billentyűzetet, dvd-írót, illetve Bluetooth 4.1-es csatlakozási lehetőséget is biztosítottak a felhasználók számára. Az adatátvitelt és perifériák csatlakoztatását kettő USB 3.0 , egy USB 2.0, illetve egy HDMI és egy VGA port biztosítja, amelyek magasszintű kompatibilitása megkönnyíti feladataink elvégzését.

A V3568-43 jelű típus specifikációja szinte azonos a 37-es változattal, azonban választható belső tárhellyel kínáljuk. Több opció közül választhat, amelyek a következők (az egyes lehetőségekkel járó többletköltségek az egyes típusoknál külön meg vannak jelölve:

  • az alapfelszereltség részét képező 1000 GB-os merevlemez,
  • a merevlemez beszámítása és 120 vagy 240 GB-os SSD beszerelése, 120 vagy 240 GB-os SSD a dvd-író helyérem
  • 120 vagy 240 GB-os SSD a merevlemez helyére, az ezer GB-os merevlemez egy külső USB 3.0-s házba szerelve,
  • 120 vagy 240 GB-os SSD a dvd-helyére, az alapfelszereltség részét képező ezer GB-os merevlemez a számítógépben, a dvd-író pedig egy külső USB-s tokba szerelve.

A V3568-39 azonos paraméterekkel és opcionális tárhellyel kérhető, azonban ehhez már biztosítunk 64 bites Windows 10 Home operációs rendszert is.

A V3568-36-os jelzésű laptop azoknak a felhasználóknak lett szánva, akik nagyobb sebességet, illetve nagyobb számítási kapacitást igényelnek. A gépet gyárilag 8 GB- memóriával látták el, amely természetesen a korábbiakhoz hasonlóan bővítve is kérhető, illetve 128 GB-os SSD-vel és nagy teljesítményű, hetedik generációs i5-ös processzorral szerelték fel. A V3568-38 azonos paraméterekkel rendelkezik, de Windows 10 Home operációs rendszerrel van telepítve.

A kínálat csúcsát a V3568-44 jelenti. Az alapértelmezetten 4 GB- rammal érkező gépet 256 GB-os SSD-vel és full HD felbontású kijelzővel szerelték fel. Bővített multimédiás képességekkel rendelkezik, hiszen egy 2 GB- saját memóriával rendelkező AMD Radeon R5 M420X grafikus vezérlője is van. A feladatok végrehajtásáért egy kiemelkedő teljesítményű hetedik generációs i7-7500u processzor felel.

Dell a Vostro családba tartozó eszközökkel tökéletesen ki tudja szolgálni üzleti felhasználói igényeit. Az irodai munkára szánt laptopok megbízható működést, kiváló teljesítményadatokat és jó minőséget biztosítanak a vásárlók számára.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.