Hirdetés

A tapizástól az ánuszig, avagy szexedukáció hard pornóval

civishir.hu

2012.03.02. 09:08

A tapizástól az ánuszig, avagy szexedukáció hard pornóval

Debrecen – Előbb volt meg az első nő, mint az első pornófilm VHS-kazettán. Láttam egy lepedőakrobata nőt és egy 33 percig folyamatosan, Bundesliga-iramban töcskölő bajuszos férfit, továbbá hét orbitális orgazmust. 6–1-re nyert a nő. Letörtem.

Hirdetés

Az idősebbektől elnézést kérek a gátlástalanságért, a fiatalabbaktól pedig megértést az elmaradottságért. Utóbbiak kedvéért, hogy egyértelmű legyek: az ánusz izgatása számomra még legalább annyira furcsa, mint szociáldemokratának nevezni egy volt kommunistát, de a nők nyelvvel való kényeztetése annyira természetes, mint a politikus vagyonnyilatkozatán jó nagyot röhögni, kisvártatva pedig piszkosul dühbe gurulni. Valahol félúton járok, gyakorlati vizsgákon túl, de elméleti oktatások híján, Veres Pál egyedül kevés volt. A nyolcvanas években serdült, a kilencvenes években szexuálisan kiteljesedett és a kétezres években nagyokat néző generáció tudja, mi a csel.

A téma már régóta nem hagy nyugodni, mert az újságíró munkája során eltéved a 21. századi szexualitás „sötét és perverz” bugyrában. Szakmailag! Aki piszkos fantáziával cívishíres orgiákra gondol, az nagyot téved – azokat a szeánszokat egyébként is letagadnánk –, pusztán arról van szó, hogy gyakran kattint az újságíró különböző pornó oldalakra. No nem csak a zsurnaliszta, de ő speciel azért (is), mert „jogtiszta” illusztrációt keres (Fotó: internet – sic!), mégpedig a szexualitást csak úgy marginálisan érintő cikkeihez. A Google-ba rendszeresen – majdhogynem undorral – bepötyögött keresőszavak: sex, swinger, lesbian, fetish, hard porno, gay, blowjob stb. Mielőtt beindulna a nyájas olvasó, leszögezem: cívishíres szempontból minden képregényben az első kocka vállalható! Kétgyermekes apaként azonban minduntalan pofán vág a felismerés, hogy ezeket a tartalmakat egy kamasz ugyanúgy eléri, mint én. Sőt! A netet én sörrel szívtam magamba, ő anyatejjel.

Most akkor mi van? – teszem fel magamnak hangosan a költői kérdést. Az asszony kapásból megkontráz, és tudja, mert pedagógus, hogy az általános iskola hetedik-nyolcadik osztályában nemi életet él a fiatalok többsége. A Facebook-ismerőseim hasonló korú gyerekei természetesen kivételek, és az én lányaim is azok lesznek néhány év múlna. Vagy nem, de ebbe most ne gondoljunk bele, nekem is jár még egy-két év nyugodtság.

Előbb volt meg az első nő, mint az első pornófilm VHS-kazettán. Rögtön az első jelenetben láttam egy lepedőakrobata nőt és egy 33 percig folyamatosan, Bundesliga-iramban töcskölő bajuszos férfit, továbbá hét orbitális orgazmust. Hat–nullra vezetett a nő, a férfi szépített, és ott lett vége. Teljesen kiábrándultam, a férfiasságomba vetett hitemet vesztettem el. Kezdetben jó lett volna sokszor 3 perc is, nemhogy 33... Én, aki Veres Pali bácsin túl az iskolapad alatt csúsztatott német soft pornó magazinokból tanultam a szexet – mint minden serdülő a nyolcvanas években –, és masszív erekcióm támadt a monokinis nőt hátulró ábrázoló balatoni képeslapoktól, erős kisebbségi érzésekkel telítődtem, és éveken keresztül kemény gátlásokkal vetkőztem neki a feladatnak, de legalább nem adtam fel.

Vajon milyen sokk érheti a mai tinédzsert, ha egy hard pornó site-ra „téved”? Szexedukáció az öleléstől a pusziig, a smacitól az érzéki csókig, a simitől a tapizásig, a bugyitól a gatyáig, a kapualjtól a hálószobáig? A lópöcörőt! Izomból anál, az a minimum, a soft. Az én legendás pornóm ma legfeljebb egy 12-es karikát kapna. A mai fiatal önkénytelenül fejest ugrik a kőkemény csoportos anál/pisi/szado/fétis/biszex akármibe. Az érzelmi aspektus ismeretlen fogalom, pedig tapasztalatból tudom, hogy hosszabb távon arra gerjed az ember agya (is). Már az is durva, hogy mindenki mindenhol borotvált, a szerencsétlen – ha meglátja magán, hogy pelyhedzik – defektet kap, majd a borostás punci kikezdi az arcát. Kellett neki szex!

Tudom, a mai fiatalok korábban érnek. Na de nem ennyire! A mai internetes pornó 99 százalékban a nők alárendeltségéről, megalázásáról szól, a maradék egy százalék a fordítottjáról. Ez a minta. A kölcsönösen (!) örömteli szexuális együttlét szinte perverzió, vagy legalábbis unalmas. Minden kétséget kizáróan a mai pornó megöli az intim szexet! Vissza a nyolcvanas évek filmjeit!

Cs. Bereczki Attila

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés