Hirdetés

Akik hullarészeget vittek bosszúból az állatkertbe

civishir.hu

2015.04.08. 08:27

Akik hullarészeget vittek bosszúból az állatkertbe

A P.Mobil alapítója, Schuster Lóránt önéletrajzi könyve az ünnepi könyvhétre jelenik meg.

Hirdetés

Az ünnepi könyvhéten jelenik meg a Kaptafa című önéletrajzi könyv Schuster Lórántról, a P. Mobil együttes alapítójáról. A rocklegenda az utóbbi hónapokban daganatos betegséggel vette fel a küzdelmet, ám sem optimizmusát,sem humorát nem tudta legyőzni a gyilkos kór. Optimistán tekint a jövőbe, amit bizonyít az is, hogy 2015-ben néhány különleges lemezválogatás és egy önéletrajzi könyve is megjelenik. Ez utóbbiban régi zenésztörténetek is szerepelnek.

Egyik éjszaka vidékről autóztunk a fővárosba amikor majdnem beleszaladtunk az útest közepén fekvő biciklisbe. Az utolsó pillanatban sikerült fékeznünk. Olyan részeg volt, fel sem tűnt neki, hogy bosszúból bepakoltuk a mikrobuszba, és elvittük Budapestre. Egyik zenésztársunknak volt kapcsolata az Állatkerben, igy aztán a kómás férfit a bringájával együtt leraktuk az Állatkert közepén. Nem tudni, mire gondolt, amikor felébredt. Szerintem ma sem tudja, miként bírt 130 kilométert tök részegen lekerékpározni és mit keresett a medve ketrece előtt.  

Ehhez hasonló történetek is szerepelnek a Kaptafa című könyvben, ami az Ünnepi könyvhéten jelenik meg. Schuster Lóri elmondta azt is, nagyon boldog lenne, ha a felújított Nagyerdei Szabadtéri Színpadon koncertezhetne zenekarával, ahol annak idején számtalan remek koncerttel szórakoztatták a debrecenieket.

Váradi Ferenc

Galéria

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés