Hirdetés

Vér, vér, vér! 18+-os Tarantino-mozi nyitja az évet

civishir.hu

2016.01.02. 09:50

Vér, vér, vér! 18+-os Tarantino-mozi nyitja az évet

+Előzetes

Hirdetés

Quentin Tarantino újabb vadnyugati őrülettel tér vissza. A Django elszabadul óriási sikere után a Ponyvaregény és a Kutyaszorítóban legendás rendezője ismét a coltok és winchesterek világába kalauzolja a mozirajongókat, a tőle megszokott stílusban és a Tarantino-filmekhez méltó sztárparádéval. Az Aljas nyolcas nyolc főhőse sokat próbált fejvadász, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek? Tarantinót ismerve, sok művér elfolyik majd a stáblistáig.

A szereposztásból természetesen nem hiányozhat a Tarantino-univerzum egyik legstabilabb alapköve, Samuel L. Jackson, illetve Tim Roth és Michael Madsen sem, de a Becstelen Brigantyk után visszatlér Zoë Bell is, mellettük pedig Kurt Russel, A gépészből ismert Jennifer Jason Leigh, Channing Tatum és Walton Goggins – akit a Django elszabadul-ban láthattak a mozirajongók – neve is garancia a szórakozásra.

Aljas nyolcas
The Hateful 8
Korhatár: 18
Játékidő: 168 perc
Bemutató: január 7.
Rendező: Quentin Tarantino
Főszereplők: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Tim Roth, Zoë Bell, Michael Madsen, Walton Goggins, Channing Tatum

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés