Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Indul a menekült tourist!

| 2016. 09. 15. | 10:29:00
Néhányan már vissza is érkeztek a nyári turnusokkal a messzi Szíriából és Afganisztánból.
Indul a menekült tourist!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Engedjenek meg egy rövid bemutatkozást; néhány fontos üzenetet szeretnénk közzé tenni, hogy azután Önöket is mihamarabb partnereink között üdvözölhessük. Cégünk, a Free Travels Ltd. 2013 novemberében alakult, brüsszeli székhellyel, jóllehet alapítóink között neves luxemburgi politikusok és üzletemberek is fellelhetők.

Társaságunk nem titkolt célközönsége azok a többségében Német – és Franciaországban letelepedett menekültek, akik a háború szaggatta Bulgárián és Szerbián keresztül – a menekültekre lövető VN-országok (Visegrádi Nácik) megkerülésével – az osztrák szárnyas kapuk fölött átröpülve, életük kockáztatásával jutottak el jelenlegi tartózkodási helyükre. Állampolgársági kérelmük végleges elbírálása folyamatban van, de így is ki vannak téve az ellenséges sajtó és a különböző szélsőjobboldali csoportok vegzálásának.

Tudatában vagyunk, hogy a szülőföld iránti sóvárgás, a honvágyódás keserű könnyei még inkább megnehezítik a várakozás nehéz perceit. Ezért kezdeményeztük, hogy ha csak néhány hét erejéig is, járatokat indítsunk számukra, hogy a drága anyaország földjére léphessenek, és újra láthassák az emberiség bölcsőjét. Örömmel számolhatunk be arról; néhányan már vissza is érkeztek a nyári turnusokkal a messzi Szíriából és Afganisztánból.

Gépeinken csak első osztályú helyek kerültek kialakításra, ahol az európai gasztronómia remekeit kóstolhatják vendégeink, természetesen csak helál húsokból és köretekből, az alkoholfogyasztás tilalma miatt csak tátrai teát és mentalevet szolgálunk fel, az utazás unalmas pillanatait pedig az iskolaszövetkezetek által kiközvetített utaskísérő szűzlányok igyekeznek feledtetni, akiket elhasználódásuk során folyamatosan pótolunk. Járatainkat a világ legbiztonságosabb légi járművei közé sorolták a légügyi hatóságok, tekintve, hogy a náci sajtó által potenciális merénylőknek bélyegzettek valamennyien a fedélzeten szoktak tartózkodni.

A szövetségi munkaügyi hivatallal történt megegyezés alapján az üdülni utazó menekültek természetesen erre az időre is megkapják a szokott segélyt és a lakbért is folyósítja helyettük a befogadó ország, bár megjegyzendő, hogy a sajnálatos drákói szigor miatt ez évente csupán huszonegy napra adható. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem kell bejelenteniük, hogy hol töltik el a kikapcsolódást, mert a törvény szerint az magánügy.

A Human Rights Watch of Amnesty International Doctors with Four Paws but without Frontiers in Helsinki segítségével azt is sikerült elérnünk, hogy amennyiben a munkaügyi hivatal a vendégeinkkel folytatott beszélgetés során tudomást szerezne arról, hogy hol töltötte nyaralását a vakációzó menekült, az információt nem továbbíthatja más hatóságoknak, mert azt szigorúan tiltják az adatvédelmi szabályok. Arra az undorító felvetésre, amit a magyar és a lengyel állami propagandagépezet által irányított sajtó sugall, hogy ez a fajta utazgatás nem jelenti-e azt, hogy az illetőt valójában nem is üldözik a hazájában, a belügy képviselője, a kérdés keltette hányingerét leküzdve azt közölte, hogy a legrosszabb esetben is a gyanú önmagában kevés, a menekültstátusz visszavonásához egyedi vizsgálat szükséges.

Továbbra is várjuk tehát leendő partnereink jelentkezését is insa Allah, kérjük, iratkozzanak fel hírlevelünkre és értesítjük Önöket új járataink indulásairól is.

Szalmási Nimród

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Szirénahang búcsúztatta nyugdíjba vonult polgári mentőápolót
Szirénahang búcsúztatta nyugdíjba vonult polgári mentőápolót
Harminc éve csatlakozott a mentőszolgálathoz.
Hirdetés
Hirdetés
A Bonni Egyetemmel tervez együttműködést a debreceni intézmény
A Bonni Egyetemmel tervez együttműködést a debreceni intézmény
Kétnapos látogatásra érkeztek Németországból.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Földutakat aszfaltoznak Görbeházán
Fővárosi cég végzi a kivitelezést.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Villámrajtot vett a szoboszlóiak ásza
Villámrajtot vett a szoboszlóiak ásza
A következő körben már nehezebb dolga lesz.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Profibarkács.hu –  Az év 365 napjában Megbízható Bolt
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!