Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meg kell verni a Honvédot!

| 2012. 12. 08. | 11:36:24
A 17.45-kor kezdődő összecsapásra a belépőjegyek megvásárolhatóak a Debreceni Sportuszoda sportboltjában!
Meg kell verni a Honvédot!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A cél a Honvéd ellen is a győzelem!

December 8-án szombaton 17.45-től a Honvéd együttese vizitál a Debreceni Sportuszodában a Vodafone Férfi Vízilabda OB I. kilencedik fordulójában. A Debrecen vízilabdacsapata jelenleg a tabella negyedik helyén tanyázik (pontegyenlőséggel a Szolnok mellett, és egy ponttal lemaradva az Eger, valamint a Szeged mögött), ám amennyiben Gyöngyösi András tanítványainak sikerül a hatodik helyen álló fővárosiakat legyőznie, abban az esetben óriási lépést tesznek afelé, hogy a pontvadászat 2013-as folytatását a tabella dobogójáról várhassák. A mérkőzést illetően mind a szakmai stáb, mind a játékosok nagyon bizakodóak, és hisznek a sikerben! Az együttes vezetőedzője elmondta, a soron következő derbik egymásból következnek, ezért fontos, hogy már a fővárosiak elleni megmérettetést is sikerrel vegyék.

- A 2012-es esztendőben még három összecsapás vár ránk, melyekről úgy gondolom, hogy az egyikből következik a másik. Amennyiben a sérültjeink távollétében nem sikerült volna Kaposváron nyernünk, felesleges lett volna tovább tervezni, és ugyanez vonatkozik a Honvéd elleni találkozóra is - hogyha a tradicionális, jó nevű, de jelenleg nem a fénykorát élő fővárosi alakulatot nem tudjuk itthon megverni, nem tudunk építkezni az Eger meccsre. Ezért fontos, hogy ezeket a láncszemeket szép sorban összeillesszük - vélekedett Gyöngyösi András.

A tabella hatodik helyét elfoglaló Honvéd ellen Korolija játéka kérdéses, a többiek azonban hadba foghatóak.

- Feltérképeztük a Honvédot, jó csapatról van szó, illetve ismerjük a maródi, nagynevű klasszis játékosaikat, gondolok itt Kiss Gergőre vagy Steinmetz Barnára, ám ennek ellenére magabiztos debreceni győzelmet várok hazai pályán. Természetesen nem szabad a biztos siker tudatában vízbe ugrani, hanem tiszta erőből meg kell küzdeni, és győzelemmel demonstrálni azt, hogy a listavezető otthonába is a három pontért utazunk. Úgy érzem, hogy a csapatom egyre egységesebb, kezdünk egy hullámhosszra kerülni, a szerdai edzésünk pedig különösen jól sikerült, rég láttam így harapni a fiúkat. Reméljük, hogy a többiek mellett a múlthéten sérüléssel, most pedig megfázással bajlódó Korolija is bevethető lesz, de legkésőbb jövőhét szerdán, Egerben már rá is számíthatok. Addig azonban meg kell vernünk a Honvédot, más eredmény nem születhet - ha ezt nem tudjuk teljesíteni, akkor a céljaink sem valósak. Bízok az együttesemben, amely egyre jobban áll össze, és a csapattagok egymásért küzdenek mind a vízben, mind a szárazföldön, ami az eredményeinken is meglátszik, hiszen két fronton is bejutottunk a Final Fourba, és a bajnokságban sem szeretnénk kimaradni a legjobb négyből - mondta elszántan az ambiciózus hajdúsági tréner.

Oláh Andrea

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Együtt iszogattak, majd baltával sújtott le ismerősére
Együtt iszogattak, majd baltával sújtott le ismerősére
A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség vádat emelt az elkövető ellen.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A családok fogyasztását jelentősen befolyásolja az üzemanyagár
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
Református bölcsőde épül Józsán – letették az alapkövet
A beruházás várhatóan 2025 júniusára fejeződik be.
Varga Mihály: nem az adók miatt drága az üzemanyag
Táblázatot tett közzé a pénzügyminiszter.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.