Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A válogatott is indul a bajnokságban!

| 2012. 07. 19. | 21:14:25
Ennek köszönhetően nem lesz csonka a mezőny! Debrecen BL-indulást érő helyre tör!
A válogatott is indul a bajnokságban!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Magyar Vízilabda Szövetség vezető testületének legutóbbi ülésén úgy döntöttek, hogy az ősszel rajtoló 2012/2013-as küzdelemsorozatnak a legutóbbival ellentétben nem tizenegy, hanem tizennégy élvonalbeli együttes vághat neki. A férfi OB I. előző idénybeli tizenegy csapatához csatlakozik a Horkai György által irányított juniorválogatott, a másodosztály bajnoka, az egri Eszterházy Károly Főiskola színeiben, valamint startjogot kapott az élmezőnyből kieső Pécs gárdája is. A juniorválogatott a többi alakulathoz hasonlóan teljes jogú tagja lesz az első osztály mezőnyének – eredményei beleszámítanak a bajnokságba, és adott esetben a rájátszásban is szerepelhetnek.

A pontvadászat rajtjáról

még nem született döntés, arról azonban igen, hogy a play off döntőjében a bajnoki cím várományosának három győztes viadalt kell megvívnia az elsőségért. A 2011/2012-es szezon címvédője a Vasas, aki az Egert és a Szegedet előzte meg, míg a Debrecen vízilabdacsapata sokak meglepetésére a nemzetközi kupaszereplést érő ötödik helyen végzett, megelőzve az Európa Kupa elődöntőjéig menetelő Szolnokot.

Gyöngyösi optimista

– Véleményem szerint nagyon jó döntés volt az MVLSZ elnökségének részéről, hogy nem engedték el a Pécs kezét, és az, hogy a junior válogatott is elindulhat az élvonalbeli sorozat küzdelmeiben. Bízok benne, s úgy érzem, hogy nekünk a Szeged, Szolnok, Vasas valamint Eger kvartettre kell minden erőnkkel koncentrálnunk. Nem gondolom, hogy a többi csapat beleszólhat az élmezőny versengéseibe, habár a Honvéd háza táján több meglepő információ is napvilágot látott – gondolok itt Kiss Gergely maradására és Kásás Tamás esetleges érkezésére. Ami biztos, hogy nem szabad megállnunk, hanem mennünk kell tovább, előre! Célunk a nyolcadik és ötödik helyünk után a Bajnokok Ligája szereplést érő dobogós helyezések egyikének megszerzése. Természetesen nagyban függ ez attól is, hogy a végén milyen kerettel vághatunk neki a harmadik élvonalbeli pontvadászatunknak, de én hiszek benne, hogy meglesz az ehhez szükséges csapatunk – a többit pedig hozzárakom, mint eddig is! Hajrá, Debrecen! – mondta rendkívül bizakodóan a cívisvárosiak vezetőedzője, Gyöngyösi András.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Háborúellenes lemezt készített a debreceni zenekar
Háborúellenes lemezt készített a debreceni zenekar
Csak háború ne legyen... Üzenet Magyarországról! a címe.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Macska szorult helyzetben – a debreceni tűzoltók segítettek
Macska szorult helyzetben – a debreceni tűzoltók segítettek
A Mikszáth Kálmán utcában kellett a létra.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!