Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Pécs látogat Debrecenbe

| 2013. 02. 23. | 09:02:12
A mecsekaljaiakat is legyőznék a debreceni vízilabdázók
A Pécs látogat Debrecenbe
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hétközi fordulót követően folytatódik a Vodafone Férfi Vízilabda OB I pontvadászata, méghozzá a tizenkilencedik körrel. A bajnoki táblázat ötödik helyét stabilan elfoglaló hajdúsági pólósok szombaton 18 órától a papíron gyengébb PVSK-Füszért gárdáját fogadják a Debreceni Sportuszodában.

Míg a cívisvárosi együttes csütörtökön, a BVSC otthonában parádés és magabiztos, 15-9-es győzelmet aratott, addig a tizenkettedik pécsiek előbb a bajnokesélyes Szeged, majd az EKF-Eger együttese ellen szenvedtek vereséget. A kétszeres olimpiai bajnok csapatkapitány és játékos-edző Varga Tamás, valamint társai mégis óvatosságra intenek, annak ellenére, hogy a kompletten felálló Debrecen az összecsapás egyértelmű esélyese. A mecsekaljaiak elleni találkozóról a fővárosban nagyszerűen pólózó Süveges Máté nyilatkozott a DVSE hivatalos honlapjának. - A BVSC-vel szembeni megmérettetés kintről bár könnyűnek tűnhetett, a medencében ennél sokkal nagyobb harc folyt – nagyon megküzdöttünk azért a hatgólos sikerért. Szerencsére kellő időnk volt felkészülni a budapesti riválisunkra, úgy gondolom, emiatt tudtunk ilyen jó eredményt elérni – tekintett vissza röviden, a csütörtöki meccsen két találatot szerző Süveges. - Miután kis csapatunk az elmúlt időszakban megfogyatkozott, nagyobb szerep hárul rám – talán ez lehet az oka annak, hogy én is eredményesebb vagyok. Ez számomra azonban nem gátló tényező, hanem sokkal inkább édes teher! A Pécs ellen hasonlóan kemény mérkőzésre számítok, akárcsak a BVSC, vagy a Szeged meccs volt. Tudjuk, hogy meg kell harcolnunk a három pontért, de mindent meg fogunk tenni a siker érdekében, hiszen hazai pályán nem is lehet más célunk, mint a győzelem – mondta elszántan a Debrecen vízilabdacsapatának 10-es játékosa.

A szombaton 18 órakor kezdődő bajnokira a belépőjegyek 500 forintért megvásárolhatóak a Debreceni Sportuszoda sportboltjában.

Oláh Andrea

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Miskolc az egyetlen nagyváros, ahol biztosan új polgármester lesz
Mégpedig az egyetlen százezer fősnél nagyobb város.
Gazdaság
Új típusú képzés üzletembereknek Debrecenben
A tervek szerint szeptemberben induló képzésre előreláthatólag augusztustól lehet majd jelentkezni.
Felújítanak a Hatvan utcán 32 parkolóhelyet
A DV Parking Kft. beszerzési hirdetménye.
Támogatott tartalom
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.