Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debreceni esélyleső: ki nyer ma New Jersey-ben?

| 2014. 02. 02. | 15:33:11
<p>A Loki volt kiválóságát az NFL szakértőjeként kérdeztük.</p>
Debreceni esélyleső: ki nyer ma New Jersey-ben?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha amerikaifoci, akkor Madar Csaba számára csapat csak egy van: a Pittsburgh Steelers! Ez azonban nem jelenti azt, hogy a DVSC Csipája kihagyja a vasárnap esti Super Bowlt, azaz az NFL nagydöntőjét, melyben Denver Broncos és a Seattle Seahawks feszül egymásnak.

– Nem is igazán egy csapatnak, hanem egy játékosnak, Peyton Manningnek szurkolok a sportemberi nagysága miatt. A Denver irányítója pályafutása során a legnagyobbak közé emelkedett, teljesítménye előtt le a kalappal, kívánom neki, hogy az NFL-es karrierje vége felé, 37 évesen nyerjen még egy Super Bowlt – mondta a Cívishírnek az egykori kiváló futballista.

Madar Csaba egyébként akkora rajongója a Pittsburgh-nek, hogy amikor a Steelers Londonban játszott a Minnesotával az idény elején, akkor családostul az angol fővárosba utazott, hogy kedvenceit a fiaival együtt megtekintse a Wembley-ben. Sajnálatára a Steelers kikapott azon a mérkőzésen, és az alapszakaszban a továbbiakban sem örvendeztette meg Csipáékat, hiszen nem jutott be a rájátszásba.


2013 decemberében Dallasban...

Csaba így semleges NFL-rajongóként nézte végig az egyenes kieséses küzdelmet, és az esti Super Bowl is mint a sportág csúcseseménye hozza lázba. Vasárnap kora délután még szervezés alatt állt a meccsnéző buli, de nagy valószínűség szerint Dombi Tibornál gyűlnek össze lokista NFL-őrültek.

– Én egy rendkívül kiegyenlített meccset várok, megítélésem szerint a két csapat azonos játékerőt képvisel. A Denver és a Seattle között szerint az dönt majd, hogy melyik, tud valami váratlant húzni, mert az alap játékukat kölcsönösen nagyon jól ismerik, és minden bizonnyal fel is készültek egymásból rendesen. Payton Manning miatt egy hangyányival esélyesebbnek érzem a Denvert, de ha egy jó meccsen a Seattle nyer, akkor sem leszek csalódott – fogalmazta meg várakozásait Madar Csaba.

Amint arról beszámoltunk, a találkozó magyar idő szerint hétfőn 0.30-kor kezdődik (Sport TV, élő) a New Jersey-ben 2010-ben átadott MetLife Stadiumban. A Super Bowl nem csupán sportesemény, hanem egy óriási show is. A  meccs előtt Renée Fleming operaénekes énekli majd el az amerikai himnuszt, a szünetben pedig az egyaránt Grammy-díjas Bruno Mars popénekes és a Red Hot Chili Peppers rockbanda szórakoztatja a közönséget.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Tűz egy hajdúsámsoni lakás pincéjében
Tűz egy hajdúsámsoni lakás pincéjében
A Mályva utcából érkezett a riasztás.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.