Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vissza a rendes kerékvágásba

| 2009. 09. 10. | 18:22:50
Debrecen – A világbajnoki selejtezők kizökkentettek bennünket a megszokott ritmusból, de a hétvégén helyreáll a rend: a Loki Pakson szerepel. (péntek, 19 óra, tv: Duna TV) 
Vissza a rendes kerékvágásba
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két hét elteltével lép ismét pályára a DVSC a bajnokságban, legutóbb a keleti szuperderbin diadalmaskodtak Rudolfék, most pedig a Paks ellen idegenben törnek győzelemre. Az elmúlt napokban megfogyatkozott, csonka keretnek tartott edzést a Loki szakmai stábja, hiszen válogatottbeli kötelezettségek miatt hiányzott Mészáros Norbert, Rudolf Gergely, Bodnár László, Szélesi Zoltán és Vukasin Polekszics. Közülük Bodnár és Szélesi játszott egy-egy meccset – előbbi a portugálok, utóbbi a svédek ellen kapott játéklehetőséget –, montenegrói Polekszics pedig Bulgária (1–4) és Ciprus (1–1) ellen őrizte hazája nemzeti csapatának kapuját.

A tabellára pillantva, nem kell megijedni a debreceni együttes ötödik helyezésétől, mert a hajdúságiak a Bajnokok Ligája menetelésük miatt két mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Csak a bajnoki nyitányon elszenvedett diósgyőri vereség rontja a mérleget, azóta a Pápa, a Haladás és a Nyíregyháza is behódolt a BL-főtáblásnak.

– Pakson egyik csapatnak sincs könnyű dolga, és ránk is nagyon nehéz mérkőzés vár – fogalmazott Herczeg András a dvsc.hu-nak. – Szeretnénk megszerezni a három pontot, ehhez fejben is ott kell lennünk, nem szabad könnyelműen felfogni a találkozót, és azt gondolni, hogy a hazaiak nem okozhatnak gondot. Nagy hibát követnénk el, ha ilyen hozzáállással játszanánk, de nem is tartok ettől, hiszen a játékosok sosem becsülik le az ellenfelet. Mindig odateszik magukat, és ahhoz, hogy tudjuk nyerni, most is ezt kell tennünk. Rudolfon és Szélesin kívül Máté Péter, Mohl Dávid, Bíró Péter és Dudu sérült, rájuk nem számíthatunk holnap.

A csapat délelőtt még az Oláh Gábor utcai stadionban edzett, majd elindult Paksra. A Duna TV által közvetített találkozót Arany Tamás vezeti, két segítője Erős Gábor és Vámos Tibor lesz.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Nettó átlagkereset: 417 ezer forint
A nettó kereset mediánértéke 340 700 forintot ért el.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.