Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Oláht tényleg vinné a Fradi

| 2010. 01. 20. | 14:31:35
Debrecen - Bartha Csaba, a DVSC sportigazgatója a klub honlapjának megerősítette, hogy Ferencváros valóban átigazolná a csapat támadóját, Oláh Lórántot. Rudolf körül viszont csend honol.
Oláht tényleg vinné a Fradi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„A Ferencváros valóban vinné Oláh Lórántot – erősítette meg a zöld-fehérek érdeklődését a Debrecen hivatalos honlapjának Bartha Csaba, a klub sportigazgatója. – Várjuk a fővárosiak döntését, hogy elfogadják-e azt a kivásárlási árat, amit megszabtunk. Kiváló labdarúgóról van szó, sokat segített a csapatnak. Sajnos voltak olyan mérkőzései, amelyeken többet vártak tőle a szurkolók és a szakmai stáb is."

„Az elmúlt időszakban kevesebb lehetőséghez jutott, mint amit szeretett volna. Jelezte nekünk, hogy ha van érdeklődő, szívesen folytatná máshol a pályafutását. Ha jobb lehetőséget talál egy másik csapatnál, nem gördítünk akadályt a távozása elé, de nem feltétlenül szeretnénk tőle megválni" – vázolta a csatár körül kialakult helyzetet Bartha.

„Nem keresett engem a Fradi – mondta a Nemzeti Sportnak a DVSC-TEVA játékosa. – Az az igazság, hogy kölcsönbe nem szívesen mennék sehová: ha valaki komolyan számít rám, magam is lezárnám ezt az időszakot. Vissza akarok térni a helyes útra. Keveset játszottam, kevés gólt rúgtam, mostanában nem voltam a mezőny legjobbja, márpedig az a célom, hogy minél többször az legyek. Remélem, néhány napon belül eldől a sorsom, mert nem túl jó érzés, amikor az ember saját magáról olvas találgatásokat."

A sportigazgató azt is elmondta, hogy Oláh Lóránton kívül több játékos távozhat a csapattól: Dudut több együttes vinné, míg Szélesi Zoltán és Bodnár László külföldi klubok érdeklődését is felkeltette.

Ami az érkezőket illeti, a kecskeméti Yannick ügyében még nem jutottak egyezségre a felek, azonban valószínűsíthető, hogy két próbajátékos, Antony Robic és Etogo Essama a bajnoknál folytatja pályafutását – azonban szerződést még egyik esetben sem írtak alá. További változások is várhatók a keretben, ugyanis Bartha elmondása szerint a közeljövőben új próbajátékosok érkeznek a csapathoz, illetve elképzelhető, hogy a vezetőség több labdarúgót is kölcsönad.

Rudolf Gergely körül viszont mély csend honol, pedig mint ismert, az ő sorsán nagyon sok múlik. Mint arról a Cívishír már beszámolt, hiába egyeztek meg négyéves szerződésben 2007-ben Rudolffal, a szerződésre rossz dátum, 2010 került, ami azt jelenti, hogy Rudi kontraktusa idén nyáron lejár. Ennek az a következménye, hogy ha a Loki a téli átigazolási időszakban – tehát most – nem adja el, egy megveszekedett vasat sem fog kapni érte, magyarul akár többszáz milliós kár is érheti a DVSC-t.
Emlékeztetőül: Rudolf korábban állítólag hajlott arra, hogy – miután a hibát észlelték – a bajt orvoslandó aláírja az egy éves kiegészítést, ám most már nem akarja – csak egy jókora összegért. Ezt a pénzt a tulajdonos vélhetően nem szívesen fizetné ki – tekintve, hogy egyszer már 2011 nyaráig leigazolta –, így nincs más választás: Rudolfot sürgősen el kell adni, különben nem lesz belőle bevétel, csak súlyos veszteség.

Amennyiben ugyanis Rudi marad, de nem írja alá a szerződéshosszabbítást, nyáron szabadon és ingyen igazolhat oda, ahová akar. Ez a játékos számára persze nem baj (így azért könnyebb csapatot találni), ám a DVSC-nek sok szempontból katasztrófa, tekintve, hogy a BL.-ben két gólt is szerző válogatott csatár konkrétan a legértékesebb játékosa.
Úgyhogy most ott tartunk, hogy lehet, hogy Oláh megy, de inkább Rudolfnak kellene…

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Fico állapota stabil, de továbbra is súlyos
Fico állapota stabil, de továbbra is súlyos
Ismét megműtötték a szlovák kormányfőt.
Hirdetés
Hirdetés
LMP: az akkumulátorgyárak sérülékennyé tették a magyar gazdaságot
LMP: az akkumulátorgyárak sérülékennyé tették a magyar gazdaságot
Ez a gyártási folyamat egyaránt zsákmányolja ki a környezetünket, a természet kincseit, és zsigereli ki a munkavállalókat.
Gazdaság
Adóbevallás: pár nap múlva lejár a határidő
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Három réteget hozna helyzetbe a Civil Fórum Debrecen
Másként képzelik el a lakásprogramot.
Orbán Viktor Debrecent hozta fel példaként
Amikor pénzről van szó és gazdaságról van szó, akkor a valóság inkább az együttműködés felé mutat - jegyezte meg a kormányfő.
Ki tartja majd rendben a debreceni uszodákat?
Keresik a megfelelő vállalkozót.
Támogatott tartalom
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.
Síncserére készül a DKV
Síncserére készül a DKV
Nyílt beszerzési eljárás.
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára.
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát