Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Oláht tényleg vinné a Fradi

| 2010. 01. 20. | 14:31:35
Debrecen - Bartha Csaba, a DVSC sportigazgatója a klub honlapjának megerősítette, hogy Ferencváros valóban átigazolná a csapat támadóját, Oláh Lórántot. Rudolf körül viszont csend honol.
Oláht tényleg vinné a Fradi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„A Ferencváros valóban vinné Oláh Lórántot – erősítette meg a zöld-fehérek érdeklődését a Debrecen hivatalos honlapjának Bartha Csaba, a klub sportigazgatója. – Várjuk a fővárosiak döntését, hogy elfogadják-e azt a kivásárlási árat, amit megszabtunk. Kiváló labdarúgóról van szó, sokat segített a csapatnak. Sajnos voltak olyan mérkőzései, amelyeken többet vártak tőle a szurkolók és a szakmai stáb is."

„Az elmúlt időszakban kevesebb lehetőséghez jutott, mint amit szeretett volna. Jelezte nekünk, hogy ha van érdeklődő, szívesen folytatná máshol a pályafutását. Ha jobb lehetőséget talál egy másik csapatnál, nem gördítünk akadályt a távozása elé, de nem feltétlenül szeretnénk tőle megválni" – vázolta a csatár körül kialakult helyzetet Bartha.

„Nem keresett engem a Fradi – mondta a Nemzeti Sportnak a DVSC-TEVA játékosa. – Az az igazság, hogy kölcsönbe nem szívesen mennék sehová: ha valaki komolyan számít rám, magam is lezárnám ezt az időszakot. Vissza akarok térni a helyes útra. Keveset játszottam, kevés gólt rúgtam, mostanában nem voltam a mezőny legjobbja, márpedig az a célom, hogy minél többször az legyek. Remélem, néhány napon belül eldől a sorsom, mert nem túl jó érzés, amikor az ember saját magáról olvas találgatásokat."

A sportigazgató azt is elmondta, hogy Oláh Lóránton kívül több játékos távozhat a csapattól: Dudut több együttes vinné, míg Szélesi Zoltán és Bodnár László külföldi klubok érdeklődését is felkeltette.

Ami az érkezőket illeti, a kecskeméti Yannick ügyében még nem jutottak egyezségre a felek, azonban valószínűsíthető, hogy két próbajátékos, Antony Robic és Etogo Essama a bajnoknál folytatja pályafutását – azonban szerződést még egyik esetben sem írtak alá. További változások is várhatók a keretben, ugyanis Bartha elmondása szerint a közeljövőben új próbajátékosok érkeznek a csapathoz, illetve elképzelhető, hogy a vezetőség több labdarúgót is kölcsönad.

Rudolf Gergely körül viszont mély csend honol, pedig mint ismert, az ő sorsán nagyon sok múlik. Mint arról a Cívishír már beszámolt, hiába egyeztek meg négyéves szerződésben 2007-ben Rudolffal, a szerződésre rossz dátum, 2010 került, ami azt jelenti, hogy Rudi kontraktusa idén nyáron lejár. Ennek az a következménye, hogy ha a Loki a téli átigazolási időszakban – tehát most – nem adja el, egy megveszekedett vasat sem fog kapni érte, magyarul akár többszáz milliós kár is érheti a DVSC-t.
Emlékeztetőül: Rudolf korábban állítólag hajlott arra, hogy – miután a hibát észlelték – a bajt orvoslandó aláírja az egy éves kiegészítést, ám most már nem akarja – csak egy jókora összegért. Ezt a pénzt a tulajdonos vélhetően nem szívesen fizetné ki – tekintve, hogy egyszer már 2011 nyaráig leigazolta –, így nincs más választás: Rudolfot sürgősen el kell adni, különben nem lesz belőle bevétel, csak súlyos veszteség.

Amennyiben ugyanis Rudi marad, de nem írja alá a szerződéshosszabbítást, nyáron szabadon és ingyen igazolhat oda, ahová akar. Ez a játékos számára persze nem baj (így azért könnyebb csapatot találni), ám a DVSC-nek sok szempontból katasztrófa, tekintve, hogy a BL.-ben két gólt is szerző válogatott csatár konkrétan a legértékesebb játékosa.
Úgyhogy most ott tartunk, hogy lehet, hogy Oláh megy, de inkább Rudolfnak kellene…

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Eredményes volt a debreceni önkormányzat közbeszerzése.
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.