Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem tudta legyűrni a Fradit a Loki

| 2014. 10. 26. | 19:08:53
A debreceniek fordítottak, de ráültek az eredményre, és ezért büntettek az égiek.
Nem tudta legyűrni a Fradit a Loki
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ilyen csendben emberemlékezet óta nem kezdődött el egy Loki-Fradi. A B-közép nagyon hiányzott, bár a szektorukat elfoglaló drukkerek próbáltak meccshangulatot varázsolni, csak hát az akarat nem párosult hangerővel. Rá is kapcsolt rögtön az „úri” közönség, érezve, hogy a mintegy 100 fős Fradi-tábor uralja a lelátói közeget. Tegyük rögtön hozzá: arra sem emlékszünk, mikor volt ennyire kevés fradista egy debreceni rangadón. A zöldek kevesen voltak, de nem álltak gyengén humorérzékkel, rákezdtek az elején az „örökzöldre”: Debreceni büdös parasztok, sose lesztek bajnokok! Mi ezt öniróniának fogtuk fel, hiszen amióta ők egyet sem nyertek, azóta mi hetet is behúztunk. Egyébként a hivatalos közlés szerint 8157-en bojkottáltál a bojkottot, azaz ennyien látogattak ki a rangadóra.

Negyedóráig említésre méltó nem történt a pályán, az 15. percben azonban Ugrai Roland faképnél hagyta a hozzá képest csigalassúságú Mátét, és Novakovicsot is megverve a hálóba gurította a labdát (1-1). Sokként érte ez a hazai publikumot, és a Lokinak nem volt válasza a ferencvárosi gólra. Azért nem, mert nem volt nála a labda. A fradisták ugyanis eldugták előlük, a debreceniek pedig hosszú perceken át csak nyomozták, hogy hol lehet. Ha megtalálták, abban sem volt köszönet, Dibuszig el sem jutottak, a két támadó, Tisza és Kulcsár jóformán labdához sem ért.

Amikor Tisza a 41. percben kihagyott egy ordító ziccert, és a kontrából pedig kis híján gólt kapott a DVSC, hangos füttyszó jelezte az elégedetlenséget. Jogosan. Ennél mindenképpen többet vártuk az első 45 percben!

Ezek után nem tehetett mást a debreceni gárda, nagy elánnal kezdte a második félidőt. Ennyi kellett a gólhoz! Az 56. percben Lázár adott be, Varga fejelt és Dibusz hiába vetődött, a labda utat talált a bal sarokba (1-1). Naná, hogy tűzbe jött a publikum! Felpörögtek a bajnokok is! Két perc múlva Szakály megszelídített egy kipattanót, 25-ről pedig bombagólt ragasztott a Fradi-kapujába (2-1).

Mi a f@szt csináltunk az első félidőben? – fakadt ki egy drukker rekedt hangon, mert Szakály dugójánál mindenkinek elment a hangja.

Majd hang nélkül, magunkban értetlenkedtünk, hogy a Kondás-csapat vett vissza, és miért engedte át a területet a vezető gól után a Fradinak. A Loki ezzel kiesett a ritmusból, és bár Novakovics kapujára sokáig nem jelentett veszélyt a vendégcsapat, aggódással töltötte el a közönséget a debreceni bunkerfoci. Ez nem volt alaptalan, a 79. percben a csereként beállt Lauth egyenlített, kihasználva a debreceni védők körülményességét (2-2).

A hajrában még indított néhány rohamot a DVSC, de ez kevés volt az üdvösséghez.

Labdarúgó NB I., 12. forduló:
DVSC-FTC 2-2 (0-1)
Nagyerdei Stadion, 8157 néző. Vezette: Szabó Zs. (Erős, Kispál)
DVSC: Novakovics - Lázár, Máté, Brkovics, Korhut - Jovanovic, Varga, Szakály, Bódi (Zsidai 68.) - Kulcsár, Tisza (Balogh N. 62.)
FTC: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Pavlovic, Bönig – Somalia, Gyömbér – Nagy Do. (Lauth 67.), Gera, Lamah (Busai 67.) - Ugrai
Gól: 0-1 Ugrai (15.), 1-1 Varga J. (56.), 2-1 Szakály (58.), 2-2 Lauth (79.)
Sárga lap: Ugrai (45.), Korhut (76.), Zsidai (82.)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Vizsgálat indult Magyar Péter ellen
Vizsgálat indult Magyar Péter ellen
A Szuverenitásvédelmi Hivatal szerint felmerül a gyanú, hogy megpróbálják a törvényeket kijátszva befolyásolni a magyar választásokat.
Hirdetés
Hirdetés
A mesterséges intelligencia bajnoki címeket jósol a DVSC-nek
A mesterséges intelligencia bajnoki címeket jósol a DVSC-nek
A jóslat szerint többször is megtörik a Ferencváros hegemóniája.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Profibarkács.hu –  Az év 365 napjában Megbízható Bolt
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!