Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nekimegyünk az oroszoknak

| 2010. 03. 03. | 11:01:57
Debrecen – Szerdán este fél nyolckor Oroszország csapatával csap össze Győrött a magyar labdarúgó-válogatott. A meccsnek nincs tétje, de van jelentősége.
Nekimegyünk az oroszoknak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A világbajnoki részvételről lecsúszó oroszok elleni kezdi a 2010-es évet a magyar labdarúgó-válogatott (szerda, 19.30 óra, tv: Sport 1). Erwin Koeman szövetségi kapitány azt mondta, tudatosan választott nehéz ellenfeleket a felkészülési időszakra az Európa-bajnoki selejtezőkre való felkészülés jegyében. A szbornaja kispadjától a győri találkozón búcsúzik Guus Hiddink.

A világranglistán 13. orosz válogatott ellen játssza első idei mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott. A győri barátságos meccs előtt Ervin Koeman szövetségi kapitány elmondta, tudatosan választott nehéz ellenfeleket a felkészülési időszakra, hiszen ősszel Eb-selejtezők várnak az együttesre.

A szerdai meccset biztosan kihagyja a legjobb formában lévő magyar játékos, az exlokista Dzsudzsák Balázs, aki megsérült a PSV hétvégi bajnokiján. Huszti Szabolcs négy szentpétervári csapattársával is találkozhat a pályán. Újonc nincs a magyar keretben, de hosszú idő után bizonyíthat újra a szintén volt DVSC-s Tőzsér Dániel.

Furcsa helyzetben készülnek a meccsre a vendég oroszok: a válogatott a pótselejtezőn meglepetésre nem tudta kiharcolna a világbajnoki részvételt, így végül nem hosszabbították meg Guus Hiddink szövetségi kapitány nyáron lejáró szerződését. A holland szakvezetőnek ez az utolsó meccse a szbornaja élén, augusztustól a török válogatottat fogja irányítani. Az Inforádiónak 63 éves Hiddink azt mondta, jó kis mérkőzésre számít, és szeretne szépen búcsúzni. "Rendkívül sok szép közös emlékünk van, gyönyörű négy év volt." - fogalmazott a holland tréner, akinek irányításával a 2008-as osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon bronzérmes lett az orosz csapat.

Hiddink a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában kedden találkozott honfitársával, Erwin Koemannal, akivel két évig a PSV-nél is dolgoztak együtt. A két holland tréner barátként üdvözölte egymást. A szbornaja legnagyobb sztárja, Andrej Arsavin egy félidőt vállal a győri találkozón. A találkozó úgymond barátságos-felkészülési, de azért nem jelentéktelen: ha a mieink győznek, annyira rosszak nem lehetnek...

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Kiterjesztik a debreceni panelprogramot
Értékes városi ingatlanok eladásáról is döntöttek a képviselők.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Hirdetés