Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lassú a beléptetés, de könyörgünk, mitől?

| 2014. 08. 13. | 14:12:09
A debreceni stadion marketingigazgatója ígérete szerint többet nem fordul elő a szombati eset.
Lassú a beléptetés, de könyörgünk, mitől?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem elég, hogy bántóan kevesen voltak a szombati DVSC-Felcsút labdarúgó mérkőzésen, a szurkolók egy része már a belépésnél elakadt. A jegyvásárlás és a hozzá kapcsolódó kötelező regisztráció miatt sokan lemaradtak a meccs kezdetéről, de olyan is volt, aki csak a második félidőre jutott be. Nem jó reklám ez a Nagyerdei Stadionnak, tudja ezt a stadion szíve is, az üzemeltetésért felelős MSE Kft. marketingigazgatója, Krecz Tibor is. A szakember viszont optimista az MLSZ által bevezetni kívánt szurkolói kártya ügyében; szerinte a debreceni stadionkártya kiváltja majd azt.

Cívishír: Több szurkoló jelezte szerkesztőségünk felé, hogy közel egyórás várakozás után tudtak belépőjegyhez jutni a szombati DVSC-Felcsút mérkőzésen; sokan így lemaradtak az első félidőről, de voltak olyanok, akik emiatt be sem mentek a stadionba. Mi okozta a fennakadást?
Krecz Tibor: Az első mondanivalóm: bocsánatot kérek a fennakadásért. A jegyvásárlás alkalmával meg kell adni a vásárló nevét, születési helyét és idejét – ez időbe kerül. Az internetes vagy a pénztáraknál történő elővásárlás kényelmesebb, mint sorba állni.

Cívishír: Hány pénztár van a stadionban? Hány volt nyitva a mérkőzés idején?
Krecz Tibor: Összesen hat  pénztárunk van, ebből öt volt nyitva a hazai szurkolók számára, egy a vendégszurkolók számára

Cívishír: Mit kívánnak tenni, hogy hasonló esetek ne forduljanak elő?
Krecz Tibor: Adott esetben kezdeményezem, hogy a helyszínen ne kelljen adatokat rögzíteni. A napokban átfésüljük az adatfeldolgozó rendszert, mindenen lehet még srófolni, ezt is gyorsítjuk még. Megkezdjük a stadionkártyák forgalmazását azon szurkolók számára, akik nem bérletesek – a kártya kiváltása után egy érintés kérdése az egész vásárlás és belépés. Itt sorolom még, hogy az okostelefonnal rendelkezők mobilnet-en vásárolhatnak, a telefon képernyőjén megjelenő és belépésre jogosító kódot pedig elég rátenniük a beléptető kapu érzékelőjére.

Cívishír: Egyre többet hallani az MLSZ által bevezetni kíván szurkolói kártyáról. Mi a Nagyerdei Stadiont üzemeltető MSE kft. álláspontja az ügyben? Hogyan érinti ez a debreceni stadionban már bevezetett stadionkártyát?
Krecz Tibor: A napokban vesszük át a részleteket az MLSZ munkatársaival. A stadionkártya jó megoldás, az a célunk, hogy ez az MLSZ oldaláról is egyértelmű legyen. Az első lépéseik biztatóak.

Cívishír:Látnak-e összefüggést a szurkolókat egyre nagyobb adminisztrációval terhelő intézkedések és a csökkenő nézőszám között?
Krecz Tibor: Sóhajtok. Adminisztratív, rendezési, futballszakmai okok miatt nem növekszik a nézőszám. A rendezési hibák kiküszöbölésében személyes felelősségem is van. A szombat esti eset nem fordul elő többet. Ritkaság, ha a sportág irányítói egyszerre és higgadtan elemzik a körülményeket. Bőven akad hely, ahol nincsenek meg a minőségi szolgáltatás feltételei. Azután már vannak nívós stadionok, ahol még bejáratós az infrastruktúra, de már markánsan megfogalmazódik a közönségigény: legyen minőségi teljesítmény! Debrecen ismét piacalakító helyzetben van. Példaértékű a stadionkártyánk – ahogy jeleztem, ezt várhatóan rövid időn belül feldolgozza az MLSZ stábja is  -, a Loki pedig egyedüliként a hazai csapatok közül  a kontinentális színpadért harcol. Falat kenyérre van szükség még úgy, mint nekünk a sikerre…

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.