Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Herczeg: Hullámvölgyben vagyunk!

| 2009. 10. 31. | 10:02:50
Debrecen - A Loki mestere szerint úgy néz ki, a csapat egy hullámvölgy alján van, nem akar összejönni semmi. A debreceni szurkolók szerint is úgy néz ki. + Képek a mérkőzésről!
Herczeg: Hullámvölgyben vagyunk!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nehezen térnek magukhoz a DVSC labdarúgócsapatának szurkolói a péntek esti sokkból: a Loki a 91. percben kapott 11-es góllal 2-1-re kikapott az Újpest elleni rangadón az Oláh Gábor utcai stadionban, így sorozatban második bajnoki vereségét szenvedte el (múlt vasárnap Székesfehérváron kapott ki 3-0-ra). Mindez nem túl jó előjel a jövő szerdai, firenzei Bajnokok Ligája-fellépésre, igaz, mint tudjuk, a remény hal meg utoljára.
A három berúgott (Rudolf, illetve Kabát, Kabát), illetve egy kihagyott (Rudolf) büntetőt hozó pénteki találkozót mindenesetre reálisan értékelték a trénerek.

- Sajnos kihagytuk a második tizenegyest, biztos vagyok benne, hogy 2-0-nál teljesen máshogy alakul ez a találkozó - vélekedett Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere. - A második újpesti tizenegyes előtti esetről az a véleményem, hogy nem kell kézzel beleütni a labdába egy olyan szituációban, ami nem veszélyes. Nem is tudom, minek nevezzem ezt, dekoncentráltságnak, vagy másnak. Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen buta mozdulattal elvesztettük a mérkőzést. Pedig stabilak, egységesek voltunk, és szerintem ha bemegy a második büntető, akkor megnyerjük a találkozót. Egyébként egy kiegyenlített mérkőzés volt, pechünkre két játékost sérülés miatt le kellett cserélni. Úgy néz ki, egy hullámvölgy alján vagyunk, nem akkor összejönni semmi – mondta Herczeg mester, aki láthatóan nehezen tudott uralkodni érthető dühén.

Willie McStay, az Újpest vezetőedzője persze sokkal mosolygósabb volt: kiemelte csapata egységességét, küzdőszellemét, amivel sikerült az utolsó pillanatban megszerezni a győztes találatot.
− Kemény, nehéz meccs volt. Mindkét csapatnak voltak jobb és rosszabb periódusai a mérkőzésen. Tiszteltük a Debrecent, mivel egy nagyon jó csapat, de nekünk sikerült egységesen játszva megszereznünk a három pontot. A Debrecen nagy energiákat mozgósított a sikerért, mi mégis legyőztük a riválist, ami nagyon pozitív a csapat fejlődését tekintve. Én azt vallom, soha nem szabad feladni. Ezt a hitvallást tartottuk szem előtt a Celticnél is, s remélem, sikerült ebből valamit Újpesten is továbbadnom - mondta a skót szakember.

A Soha ne add fel!-elv alkalmazására mindenesetre a Lokinak is nagy szüksége lesz szerdán este a Fiorentina otthonában…

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.