Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három pont a zsákban!

| 2014. 11. 23. | 21:21:59
Úgy diadalmaskodtak a debreceniek Győrben, hogy büntetőt hibáztak.
Három pont a zsákban!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A debreceni Fórián Zsolt megbízott edzőként vezette csatába győri legénységét a DVSC ellen a labdarúgó NB I. 15. fordulójának utolsó meccsén. A Loki egy szem csatárral, Tiszával vette fel a harcot, de a kispadra leült a sérüléséből felépülő Sidibe is.

Meglehetősen hamar, már a 11. percben sikerült megszereznie a vezetést a Kondás-legénységnek, mégpedig egy igazán formás akció végén. Jovanovic és Varga egyérintős kényszerítője után előbbi a 16-os jobb oldaláról mesterien tálalt a Liptákról leforduló Tisza elé, aki a hosszú saroknál, közelről a kapuba helyezett (0-1).  Az első félidőben se gólt, se helyzetet nem láttunk többet. Mindkét csapat masszív mezőnymunkát végzett. Talán a Loki valamivel többet birtokolta a labdát, de sokszor azért nem jutott előre, mert amilyen könnyen labdát szerzett, ugyanolyan könnyen el is adta azt. Novakovicsnak egyszer akadt védeni valója, akkor is egy hazaadás után! Ez mindent sokat elmond a Győr támadójátékáról.

Szünet után nagyobb vehemenciával próbálkozott a hazai együttes, de nem sokra jutott. A debreceniek nyugodtabb, összeszedettebb társaság benyomását keltették. Az előny azonban sovány volt ahhoz, hogy hátra tudjunk dőlni. A 60. percben Sidibe váltotta a gólszerző Tiszát. A debreceniek továbbra is jól támadtak le, rendre zavarba hozták Rudolfékat. A szerzett labdákból azonban a Loki sem tudta megváltani a világot.

Unalmas mezőnyjáték zajlott, akárcsak az első félidőben, a semleges nézők a 70. perc körül minden bizonnyal átkapcsoltak.  Mi maradtunk, mert tűkön ültünk. Gyötört a kíváncsiság, hogy megőrzi-e előnyét a végjátékban a Loki, vagy pórul jár, mint oly sokszor ebben a bajnokságban. Nos, amikor a 84. percben Pátkai kapufát rúgott, megfagyott bennünk a vér. A dráma ezzel nem ért véget, a 87. percben a Szakály felvágásáért megítélt büntetőt Sidibe kihagyta! A sors szerencsére ezúttal nem büntetett, a debreceniek kibekkelték a 7 perces hosszabbítást, és elhozták a három pontot Győrből.

Labdarúgó NB I., 15. forduló:
Győr-DVSC 0-1 (0-1)
Győr, 1500 néző. Vezette: Erdős (Kispál, Albert)
Győri ETO: Kocsics – Wolfe, Lipták, Lang, Völgyi (Sváb 70.) – Pátkai, Windecker, Koltai, Martinez (Andrics 63.) – Priskin (Kvilitaia 77.), Rudolf
DVSC: Novakovics - Lázár, Máté, Brkovics, Korhut – Jovanovic, Varga J., Zsidai, Boudla (Vadnai 95.), Bódi (Szakály 85.) – Tisza (Sidibe 62.)
Gól: 0-1 Tisza (11.)
Sárga lap: Lang (39.), Priskin (40.), Wolfe (86.), Varga J. (89.)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Röplabda bronzcsata: idegenben egyenlített a Debrecen
Röplabda bronzcsata: idegenben egyenlített a Debrecen
Az Extraligában szereplő DEAC három szettben győzött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.