Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A lényeg eldőlt a Loki csoportjában

| 2009. 11. 25. | 09:23:17
Debrecen – Nincs még pontja a Lokinak a Bajnokok Ligájában, de szerintünk nem is lesz, mert a csoport legjobbjának otthonában búcsúzik. + Videó!
A lényeg eldőlt a Loki csoportjában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A liverpooli szoros vereség után nem is csak titkon bíztunk abban, hogy a Liverpool ellen sikerül megszerezni az első BL-pontokat. Sajnos azonban az egész mérkőzésen csak elvétve jutottak el a debreceniek a liverpooli kapuig. Egyetlen alkalommal adódott reális esély a gólszerzésre, mégpedig az utolsó másodpercekben, amikor Coulibaly nagy helyzetben helyezetlenül lőtt, és Reina védett. A hajdúságiakat ezzel együtt nem érheti szemrehányás, mert becsülettel küzdöttek, és nem azért nem mentek előre, mert nem akartak, hanem azért, mert nem tudtak.

– Arra készültünk, hogy akkor van esélyünk ezen a mérkőzésen, ha labdabirtoklásban jók leszünk, de a passzok pontatlansága miatt ez nem sikerült. Sajnos olyan átadásokat is elrontottunk, amit máskor nem, ugyanakkor nagyon szervezetten játszottunk, a Liverpoolnak nem volt sok lehetősége. Az angolok így is nagy fölényben játszottak, megérdemelték a győzelmet, de nagyon sajnálom, hogy az utolsó pillanatban kihagytuk azt a ziccert, mert a szurkolóink megérdemelték volna, hogy pontszerzésnek örüljenek – értékelt a meccs végén Herczeg András.

A korai góllal a Loki legyőző, a másik meccs eredményének ismeretében nem túl motivált Liverpool kiesett a Bajnokok Ligájából. A firenzei találkozón, ahogy azt megjósoltuk, a Fiorentina legyőzte a fél gőzzel pörgő Lyont, így az utolsó forduló (Lyon–DVSC, Liverpool–Fiorentina) már „csak” a csoportelsőségről dönt, a DVSC pechjére...

A Loki minden bizonnyal egy igencsak motivált Lyon vendége lesz december 9-én, és ez semmi jót nem ígér. Mindent összevetve nagy meglepetés nem történt a csoportban, a Liverpool kiesése az őszi szereplése tükrében érthető, hiszen a Mersey-partiak odahaza is csak bukdácsolnak, a bajnokságban például máris jelentős a hátrányuk (13 pont) a listvezető Chelsea-vel szemben.

Bajnokok Ligája, E csoport:

Debreceni VSC - Liverpool FC (angol) 0-1 (0-1)
Budapest, Puskás-stadion,
v.: Björn Kuipers (holland)
DVSC: Poleksic - Bodnár, Mészáros, Mijadinoski, Fodor (Dombi, 78.) - Szélesi, Kiss - Szakály (Coulibaly, 62.), Czvitkovics, Laczkó - Rudolf
Liverpool: Reina - Johnson, Carragher, Agger, Insúa - Kuyt, Lucas, Mascherano, Fabio Aurelio (Dossena, 90.) - Gerrard (Aquilani, 91.), N'Gog (Benajun, 77.)
gól: N'Gog (4.)
sárga lap: Szélesi (23.)

Fiorentina (olasz) - Olympique Lyon (francia) 1-0 (1-0)
Firenze, Artemio Franchi-stadion
v.: Olegario Benquerenca (portugál)
Fiorentina: Frey - De Silvestri (Comotto, 86.), Kroldrup, Danielli, Gobbi - Montolivo, Zanetti (Jörgensen, 80.) - Marchioni, Santana (Donadel, 70.), Vargas - Gilardino
Lyon: Lloris - Gassama, Cris, Boumsong, Cissokho - Makoun, Källström, Pjanic - Govou (Delgado, 74.), Gomis (Ederson, 79.), Bastos (Lisandro Lopez, 67.)
gól: Vargas (28. büntetőből)

Az állás:

A 6. fordulóban (december 9-én):
Lyon–DVSC
Liverpool–Fiorentina

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Fricska a Fradinak: a Paksé a Magyar Kupa
Fricska a Fradinak: a Paksé a Magyar Kupa
A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.
Továbbra is kritikus állapotban van a szlovák kormányfő
Továbbra is kritikus állapotban van a szlovák kormányfő
Továbbra is súlyos állapotban van a besztercebányai kórházban Robert Fico - jelentette be a besztercebányai Roosevelt kórházban tartott sajtótájékoztatóján Robert Kalinák szlovák védelmi miniszter és miniszterelnök-helyettes szerdán este.
Gazdaság
Nyíregyházi cég vette meg a debreceni Kartonpackot
A Covid alatt helyezték állami felügyelet alá.
Pünkösd: két napig minden nagy élelmiszerbolt zárva tart
Addig várhatóan megrohamozzák az üzleteket az emberek.
A nőgyógyászati és a biotechnológiai üzletág bevételei ugrottak meg
A Richter árbevétele csökkent, nyeresége nőtt.
Rangos díjat vehetett át Debrecen polgármestere
Papp László közös sikernek tartja az elismerést.
Támogatott tartalom
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát
A jövő kórháza az egészséges kórházi dolgozókon múlik
A jövő kórháza az egészséges kórházi dolgozókon múlik
6 millió mozgással töltött perc. Díjat kapott a Debreceni Egyetem Klinikai Központ is.
A Termál Hotel és a Régi Vigadó is megújul
A Termál Hotel és a Régi Vigadó is megújul
Építési vállalkozót keres az Aquaticum Debrecen Kft.
Munkaruhákat vásárolna a debreceni vállalat
Munkaruhákat vásárolna a debreceni vállalat
A DV Parking Kft. beszerzési hirdetménye.