Csúszós lesz a terep a Nagytemplom előtt

civishir.hu

2013.12.12. 13:51

Csúszós lesz a terep a Nagytemplom előtt
(Cívishír-fotó)

Ez Kósáék adventi meglepetése Debrecenben!

Hirdetés

Az adventhez kapcsolódó debreceni programokat kiegészítő meglepetés kapcsán hívta össze az újságírókat Kósa Lajos! Még mielőtt elmondta volna a monológját, rájöttünk arra, hogy jégpályát építenek a Nagytemplom előtt. Már gőzerővel dolgoznak a pálya építésén, amint az látható a felvételen is.

December 20-ra egy 30x25 méteres pályát építenek, ez egy darabja a majdani, a stadion északi kapujánál kialakítandó szabadtéri jégpályának. A főtéren december 20-tól minden nap lehet majd korcsolyázni, Kósa azt szeretné, ha a mobil jégpálya február végéig maradna a Nagytemplom előtt, de erről a református egyházzal is meg kell állapodni. A korisoknak lesz majd melegedőjük a főtéren, illetve alkalmi korcsolyakölcsönzőt is kialakítanak – mondta György Zoltán, a DH-Szervíz Kft. ügyvezetője. Az ingyenesen igénybe vehető mobil jégpálya a tervek szerint minden nap 10 órától lenne nyitva és késő estig lehet majd csúszni rajta.

Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Kht. igazgatója elmondta, hogy adventi programokat is szerveznek a pályára, vagy a köré, illetve a Légy jó mindhalálig egyik jelenetét is előadják.

György Zoltán, Bódor Edit és Kósa Lajos  (Cívishír-fotó)

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés