Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bunyó a diszkóban

| 2009. 11. 17. | 10:22:50
Debrecen  – Nagyváradi tornán szerepelt a DVSC ökölvívócsapata. Az egyik helyi diszkóban megrendezett viadalon a debreceniek kilenc mérkőzést vívtak. A mérleg erősen pozitív: hét győzelemre mindössze két vereség jutott.
Bunyó a diszkóban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyarországot a DVSC mellett a szolnoki és a ceglédi bokszcsapat képviselte, míg keleti szomszédunknál túlnyomó részben erdélyi gárdák bunyósai léptek szorítóba. Szombaton és vasárnap egyaránt érdekeltek voltak a hajdúságiak.

Felnőtt 54 kg: Kalucza Norbert – Mora Ilian (Motorul
A debreceni olimpikon mindhárom menetben jobb volt ellenfelénél, fizikálisan, taktikailag és technikailag is fölényben bokszolt. Megérdemelt győzelmet aratott.

Felnőtt 69 kg: Nagy Péter – Maga Razvan (DNM)
Újdonsült ifjúsági magyar bajnokunk „magasan” jobbnak bizonyult riválisánál, bár az ütközet végigment, volt olyan periódus, hogy döntőfölényt is hirdethetett volna a mérkőzésvezető.

Felnőtt 81 kg: Széll Tamás – Cristofer Alex (Arad)
Szikrázó meccset vívtak a támadóbokszot felvállaló felek, a sziklakemény aradi bunyós emberére akadt a szintén nagyütő Széll Tomiban. Öklözőnk pontozással elvesztette a mérkőzést, ám a csata hőfokát jól jellemzi, hogy legyőzője másnap nem tudott kiállni a debreceni Deél Szabolcs ellen…

Serdülő 40 kg: Csonka Zsolt – Ilie Dani (Arad)
Berekböszörményi sportolónk magabiztos volt, jól ötvözte a technikás bunyót az agresszív harcmodorral.

Felnőtt 69 kg: Nagy Péter – Márkus Olimpiu (Nagybánya)
Péter vasárnapra is átmentette kimagasló formáját, esélyt sem adott riválisának, klassziskülönbség volt a felek között.

Junior 70kg: Kontra Csaba – Marian Ioan (Nagybánya)
Kiegyensúlyozott mérkőzést vívott a két fiú, Csaba elsősorban harcosságának köszönhette győzelmét a jó képességű nagybányai bunyós ellen.

Junior 57kg: Hinger Gábor – Bor Ionut (Nagyvárad)
Tehetségünk jobbnak bizonyult nála idősebb, ’91-ben született ellenfelénél, ám riválisa megkapta a hazai pályát, pontozásos győzelme meglepte a szakértő közönséget.

Felnőtt 81 kg Széll Tamás – Rosu Catalin (Motorul)
Tamás most is begyújtotta a rakétákat, nyomta, ahogy a csövön kifért. A román fiú a harmadik menetig bírta a tempót, ám az egyre több bekapott ütés láttán edzője bedobta a törölközőt, sportolónk döntőfölénnyel győzött.

Felnőtt 81kg: Deél Szabolcs - Cristofer Alex (Arad)
Az aradi fiú sérülés miatt nem tudott kiállni a találkozóra. 

– A nagyváradiak szokás szerint remek házigazdának bizonyultak. Jó színvonalú rendezvényen vettünk részt, a külföldi megmérettetések mindig jól jönnek, mert a srácok Magyarországon szokatlan harcmodor, technika ellen edződhetnek. A viadal jól szolgálta a BoxingONE Liga elődöntője és a felnőtt országos bajnokságra való felkészülést. Tudjuk, van még dolgunk bőven, azon leszünk, hogy a nemzetközi csapatbajnokságra és az ob-ra csúcsformába kerüljenek bunyósaink – értékelt Deél István vezetőedző.

www.dvscboxing.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Tortellinit hívott vissza a SPAR
Tortellinit hívott vissza a SPAR
Földimogyoró lehet benne.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.