Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy pofont osztott ki a Kecskemét

| 2011. 11. 12. | 12:23:43
Kecskemét – Súlyos, majd 30 pontos vereségbe szaladt bele Kecskeméten a Factum Sport. A Debrecen ötödik vereségét könyvelheti el.
Nagy pofont osztott ki a Kecskemét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az első negyedben a kecskemétiek tűntek frissebbeknek, és ami még ennél is fontosabb pontosabbaknak, a Debrecen indiszponáltan és sok hibával kezdte a meccset. Tíz perc után 20-8 volt az állás. A második játékrészben összekapta magát a Factum, és egy nagy rohanással – főként Justin Ingram feljavult játékának és az eredményesebb dobószázaléknak a köszönhetően – hat perc alatt egyre zárkózott, sőt 27-25-re már vezetett is, ámSztojan Ivkovics, a KSE szakmai igazgatója ekkor kért időt, ezt követően büntetők sorozatával és Vukadinov zsákolásával ismét tíz fölé nőtt a különbség, a szünetben 38-27 volt a Kecskemétnek.

A folytatásban a Kecskemét az első negyedben mutatott arcát vette elő, és a Debrecen is. A negyed derekánál az egymásutánban következett Wittmann csont nélküli tripla és látványos Vukadinov kosár arra késztette Mika Turunent 58-34-nél, hogy időt kérjen. Az átütő változás azonban a fejmosás ellenére sem következett be, az utolsó etapnak 68-46-s hazai vezetéssel vághattak neki a felek. A  záró negyedben a Debrecen lélekben már feladta, a KSE pedig a biztos győzelem tudatában arra is tudott figyelni, szórakoztatóbb játékkal zárja a találkozót. Az összességében alacsony színvonalú mérkőzést magabiztosan, 94-65-re nyerte Sztojan Ivkovics együttese.

Férfi Kosárlabda NB I A, 6. forduló
Kecskeméti KSE - Factum Sport Debrecen 94-65 (20-8, 18-19, 30-19, 26-19)
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, 400 néző
Vezette: dr. Vígh, Kiss L., Maár (Bodrogváry)
Kecskemét: Kelley 13/3, WITTMANN 15/3, RADONJICS 14/9, Dénes 2, Bencze 9. Csere: Csorvási M. 4, VUKADINOV 22, Mészáros M., HEGEDŰS G. 12/6, Puszta 3/3. Szakmai igazgatóü: Sztojan Ivkovics.
Factum: INGRAM 24/3, Kaluha 10/9, Kovács I., Izzo 2, SZABÓ M. 16/6. Csere: Mondzinger 7/3, Papp T., Takács D. 6. Vezetőedző: Mika Turunen.

Sztojan Ivkovics: - Egy harmincpontos győzelem után úgy gondolom, hogy elégedett lehetek, főleg, hogy régebben Kecskeméten örültünk, hogy egyáltalán nyertünk egy-egy meccsen. Játszhattunk volna jobban is, de nem volt rossz. Olyan szakaszában járunk a bajnokságnak, amikor próbálgatom a csapatomat. A második negyedben az én hibám is volt, hogy a Factum feljött kicsit.
Mika Turunen: - A vereségnek nem örülük, de a 10. és a 15. perc között szépen jöttünk fel. Utána azonban volt egy olyan szakaszunk is, ami rettenetesre sikeredett. A kinti dobásaink közül sok teljesen rosszul sült el, néha homályt alkottak a dobók. A több lepattanónknak örülök, de a kétpontosokban és az eladott labdákban jelentős volt a hátrányunk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Bezárt a Kerekerdő Élménypark
Bezárt a Kerekerdő Élménypark
Sok debreceni gyerek kedvenc helye volt.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Kiterjesztik a debreceni panelprogramot
Értékes városi ingatlanok eladásáról is döntöttek a képviselők.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Hirdetés