Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megvan Debrecen karmestere!

| 2011. 08. 03. | 12:56:54
Debrecen – Egyéves szerződést kötött a Factum Sport az amerikai irányítóval, aki ezt megelőzően profi karrierje során négy évig a francia második vonalban játszott.
Megvan Debrecen karmestere!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Justin Durel Ingram 26 éves és 188 centi magas, a Factum munkájába pedig augusztus közepén kapcsolódik be. A négy francia éve során stabilan teljesített, mivel tipikus karmesterként is minden szezonban 15-18 dobott pont között átlagolt meccsenként (az alapszakaszban és a rájátszásban egyaránt), adott 4-6 asszisztot és lekapott 3-5 közötti lepattanót.

Az NCAA-ben az University of Toledóban pattogtatott, ahol több elismerésben is részesült, benne volt például a konferencia év újonc csapatában, majd az első és a második ötösében is. Ezt követte a profi lét, méghozzá Európában, azon is belül Franciaországban (Pro B bajnokság).

Ingram eddigi csapatai: 2003-2007: Toledo Rockets (NCAA) 2007-2008: Saint-Étienne (Pro B) 2008-2009: Bourg-en-Bresse (Pro B) 2009-2010: Stade Clermontois Basket Auvergne (Pro B) 2010-2011: Olympique d'Antibes (Pro B).

A galloknál volt elődöntős is együttesével, emellett kiváló mutatókkal és jó kosarazással dirigálta csapatait, a cseppet sem ingadozó teljesítményéről pedig már volt szó fentebb. A váltás azonban mondhatni szükségszerű volt, mivel egyazon ligában húzta le eddigi négy profi szezonját Justin, s a legutóbbi idény után ő és menedzsere úgy érezte, mindenképpen élvonalbeli bajnokságban kell szerepelnie a szakma által is sokra tartott játékosnak.

A Factum Sport Debrecen remek háttérmunkával került képbe Ingramnél, aki végül egyéb ajánlatai mellett azért is döntött a cívis alakulat mellett, mert gyakorlatilag olyan portfoliót kapott, amely összességében kifejezetten vonzó volt a számára. Emellett sokat számított az is, hogy Obie Trotterrel korábban egy bajnokságban kosarazott (a francia második ligában), s Trotter Magyarországra szerződése láthatóan jól sült el.

Konkrétan a Factumra az is jó fényt vetett, mint megtudtuk, hogy két előző szezonbeli játékosa, Yves Mekongo és Kevin Langford is jó helyre tudott továbblépni innen, de az igazi perspektívát az jelentette Ingramnek, hogy szerethető jövőképet kapott a klubról, a csapatról, amely fejlődőképes, és tudatosan egyre komolyabb célokat tűzhet majd ki maga elé.

Koppányi Szabolcs
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Bezárt a Kerekerdő Élménypark
Bezárt a Kerekerdő Élménypark
Sok debreceni gyerek kedvenc helye volt.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Kiterjesztik a debreceni panelprogramot
Értékes városi ingatlanok eladásáról is döntöttek a képviselők.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Hirdetés