Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ingram győzelemre vezette a Debrecent

| 2012. 03. 05. | 21:35:58
Debrecen – A 43 pontot dobó Justin Ingram vezette Factum drámai hosszabbításban nyerte meg a vendég Jászberény elleni kiesési rangadót.
Ingram győzelemre vezette a Debrecent
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 21. forduló záró meccsén az utolsó előtti Factum Sport fogadta közvetlen riválisát, a Jászberényt. Az alsóházi rangadón a csapatok azért csatáztak, hogy elkerüljék az osztályozót jelentő 13. helyet. Küzdelmes mérkőzésen a zseniális Ingram "tábornok" irányításával, a Debrecen kulcsfontosságú győzelmet aratott. Olyannyira fej-fej mellett haladtak a csapatok, hogy végül hosszabításban dőlt el a kiesési rangadó sorsa. Az öt perces ráadást a hazaiak jobban bírták, így lépéselőnybe kerültek a szimpatikus Jászberénnyel szemben. A mérkőzés végén a vendégek edzője méltatlankodott a játékvezetők ténykedése miatt, ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy a hazaiak számára megítélt szokatlanul nagy büntetőszám (41) mellett, a Jászberény is sok büntetőt dobhatott (31). Ráadásul a mérkőzés jegyzőkönyve szerint a Factum több mutatószámban is a vendégek fölé nőtt. A hátralévő mérkőzéseken a a jászsági gárdának mindenképp több győzelmet kell szereznie, mint a Debrecennek, hiszen a Factum oda-vissza hozta az egymás elleni találkozókat.

Factum Sport Debrecen - Jászberényi KSE 96-94 (15-21, 24-18, 23-19, 19-23, 15-13)
Oláh Gábor utcai Sportcsarnok
Vezette: Földházi T. Király L. Fodor A. (Bernáth)
Factum Sport Debrecen: INGRAM 43/9, Boros 5/3, Moore 13, SCHACHTNER 15, SZABÓ M. 15 Csere: Kovács I. 3/3, Papp T. 2, Vas -
Jászberényi KSE: HODGES 27/9, MEDVE 16/3, AUSTIN 12, Horti 9, Dramjicsanin 13/9 Csere: Fülöp 4, Szögi 10, Sormaz -, Borszéki 3/3
Kipontózódott: Schachtner (35. perc), Kovács I. (42. perc), Boros (45. .perc), illetve Horti (34. perc), Dramjicsanin (45. perc), Szögi (45. perc)

Mestermérleg:
Raúl Jiménez: - Ez volt a második „döntőnk” Szeged után, amit megnyertünk. Egész héten mondtam a játékosaimnak, a Falco meccs után is, hogy készen állnak erre a meccsre, erre a győzelemre. Így is volt. Az egész heti munka volt a kulcsa a sikernek. Ingram kiemelkedő volt megint, de ennek ellenére a csapat minden tagját dicséret illeti. Ez, ahogy előtte is mondtam, nem az a JKSE volt, amelyikkel novemberben játszottunk, hanem sokkal jobb. Ezért is örülünk nagyon a győzelemnek. Mindenesetre el kell kezdeni készülni a Kaposvár ellen.
Horváth Balázs: - Az ember megpróbálja függetleníteni magát a játékvezetéstől. Nem értjük az ellenünk megítélt 41 büntetőt. Ilyen nincs. Ennyire indiszponált bírókat… Nem volt olyan játékelem, amiben alulmaradtunk volna, de mi nem dobhattunk 41 büntetőt. Nem, mintha mi nem hibáztunk volna, távolról például 30-szor próbálkoztunk de csak 8 ment be.

Hátralévő mérkőzések:
Debrecen:
O: Kaposvár, Pécs, Paks
I: Nyíregyháza, ZTE
Jászberény:
O: Szeged, Falco, Körmend
I: Sopron, Kecskemét

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.