Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sztárparádé a DEAC-pályán

| 2011. 05. 27. | 00:14:28
Debrecen – A TV2 és az RTL Klub összes valóság- és celebshowja nem tud összehozni annyi vélt vagy valós sztárt, mint azt a debreceni kispályás labdarúgás tette csütörtökön az Egyetemi Sporttelepen.
Sztárparádé a DEAC-pályán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debrecen kispályás menői adtak randevút egymásnak csütörtökön este a DEAC-pályán; Füredi Söröző–Ecuador-Sunland, Real Team–Victor Security rangadókat láthatott a szép számban kilátogató nagyérdemű. Tippelni nem szeretnénk a szurkolók számát illetően, de az bizton állítható, hogy többen voltak, mint bármikor is a szép reményű, ám annál keserűbb jelennel rendelkező MTK bajnoki mérkőzésein. Nem elég, hogy egykori és jelenlegi első-, másod- és sokadosztályú játékosok, az ország talán legjobb kispályásai léptek pályára az egyetemi műfüvön, még olyan egyéniségek is megtisztelték a mérkőzéseket, mint a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás,  vagy Dombi „Bombázó” Tibi.

Az est végeredménye: nincs már veretlen csapat a kispályás labdarúgó bajnokság elsőosztályában. Az eddig hibátlan Ecu 2-1-es vereséget szenvedett a (többek között Rezest és Ferenczit is bevető) Füredi ellen. Hogy az Ecuador is készült a találkozóra, azt onnan lehetett látni, hogy szerelésben üdvözölhettük azt a Nagy Csabát is, aki sérülése miatt több mint egy éve nem lépett pályára csapatában. Az első félidőben Szécsi Márk révén egy szerencsés gólt szerzett a Füredi, ezt követően a kapujához szegezte az elnyűhetetlen Ecuador a fiatalokat, ám Szécsi Gergő bravúros védéseivel nem tudtak mit kezdeni Kerekesék. A második félidőben tovább nyomott az Ecu, míg Rezesék kontrákra helyezkedtek be. Noha Kerekes és Urbin is zseniálisan játszotta meg a felívelt labdákat, sem ők, sem a felérkező emberek nem tudták bevenni a jelenleg nagypályán Békéscsabán védő Szécsi kapuját. Egy ellentámadást követően Rezes zseniális mozdulattal cselezte ki a Nagy Zsolt-Nagy Szabolcs védőpárost, majd Katona eszén is túljárva szerezte meg a Füredi második gólját. Az egyre feszültebb találkozóba egy „szokásos” Vida Zsolt-játékvezetők vita és egy Nagy Zsolt-Berecz Zsolt szópárbaj is belefért, ezúttal talán szerencséje volt a pálya szélén civilben szurkoló Berecznek, hogy nem a meccsen találkozott a kőkemény védővel. Bár a végén büntetőből még Nagy Zsolt szépíteni tudott, többre már nem maradt ideje az Ecuadornak, így elszenvedte idei első vereségét.

A másik találkozón a Bogdanovics-Brnovics-Fekete Viktor trió játéka is kevés volt a Debreceni Péter vezette Real Team-nek a tavalyi bajnok Victor Security ellen. Noha Kovacsicsék bajszát idén már a Hungarotarg és a Sofém is megcincálta, ezúttal nem hagytak kétséget, Schrancz két góljával, Kovacsics és a Farkas-testvérek egy-egy góljával 5-2-es győzelemmel vették el a Real Team veretlenségét. A másik oldalon Brnovics és Fekete Viktor szerezték a gólokat.

2011. évi szabadtéri bajnokság, I. osztály:

  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Hirdetés
Hirdetés
Szeszélyes április: jégeső verte el Debrecent
Szeszélyes április: jégeső verte el Debrecent
Április nem hazudtolja meg magát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Nettó átlagkereset: 417 ezer forint
A nettó kereset mediánértéke 340 700 forintot ért el.
A családok fogyasztását jelentősen befolyásolja az üzemanyagár
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.