Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ők Debrecen kispályás királyai

| 2012. 10. 13. | 13:55:49
Nem változott az erősorrend: a debreceni veteránok, ha hangyapöcörőnyivel is, de idén is elsők lettek. +Eredmények
Ők Debrecen kispályás királyai
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Ecuadorból lett Hotel Délibáb nyerte a debreceni szabadtéri kispályás labdarúgó-bajnokság első osztályát. Nagy Szabolcsék egy ponttal előzték meg a Victor Security gárdáját, akiktől éppen a bajnok elleni rangadón elkövetett baki miatt vont le egy pontot a szövetség, ráadásul a találkozót 3-0-ás gólkülönbséggel a Délibáb javára írták. A két csapat egyébként kiemelkedett a mezőnyből, mindössze két-két vereséget és döntetlent könyvelhettek a 30 mérkőzés alatt, de a rúgott gólok tekintetében is a mezőny fölé nőttek (207, illetve 200). A debreceni kispályás labdarúgást hosszú évek óta domináló, a kapust, Bákonyi Norbertet leszámítva, a 30. évüket már jócskán betöltő, sőt a 40-hez már közelebb lévő Kerekesék hagyományosan kiváló védelmükkel is kitüntek, mindössze 68 gólt engedtek az ellenfeleknek.

A bajnokságban 12 ponttal lemaradva, harmadik helyén ifjabb Szima Gábor csapata, a Füredi Söröző végzett, míg a negyedik  Debreceni Péter csapata, a Real Team lett. A gólkirály címet a bajnok adta, a félidőben a Real Teamből a Hotel Délibábba igazoló egykori Loki-kedvenc Igor Bogdanovics 67 gólt szerzett.

A bajnok Hotel Délibáb tagjai: Katona Gergő, Bákonyi Norbert (kapusok), Nagy Szabolcs, Szabó János, Dobi Balázs, Bencsik András, Dobos Attila, Nagy István, Kerekes Zsombor, Nagy Zsolt, Igor Bogdanovics, Marko Milovac, Nagy Attila, Madar Csaba, Balla Ima. Csapatveztő: Benczik Zsolt, Vida Zsolt.

Olajos Gergő megszórta az ellenfeleket

A másodosztályban kiemelkedett a Hatvan Non-Stop, és 12 pontot vert a második helyezett Aranymesterre. Harmadik a Szertár sportbolt lett. A góllövőlista élén a Zuzu FC játékosa, Nagy Csaba végzett 53 góllal. A harmadosztályt a Nagy-Épszer Kft. nyerte, második a bajnokságot az utolsó fordulóban elbukó Meal Trade lett, míg a dobogó alsó fokára a Mihálydi SE álhatott. A Mihálydi adta a gólkirályt: Dorogi György 62 találattal lett az első. A negyedosztály bajnoka a legbeszédesebb nevű Deportívó Nyakonrúglak FC lett, megelőzve a Pitbull Teamet és a Tachograph Klinika-Postás SE-t. Olajos Gergő (Tachograph Klinika) a maga 107(!) góljával nemcsak a negyedosztály, hanem a 8 osztályt tekintve is messze a legtöbb gólt szerezte Az ötödosztályt az Old Boyz nyerte, második a Start FC lett, harmadik az Athos 04 FC. A gólkirály Nagy Gergely lett 75 góllal. A hatodosztályban a Club SSC végzett elöl, mögötte a Sporik lett a második, míg a Bob Mix Cat a harmadik. A Márió FC játékosa, Kozma Ferenc végzett a góllövőlista élén 71 góllal. A hetedosztályban Paragh-uay II örülhetett,  Bobi S Army 1902 és a Goalem FC lett a második, illetve harmadik. Itt Héczei Szabó Attila szerezte a legtöbb gólt, 59 találatig jutott. Az öregfiúk között az Uniqa Biztosító csapata bizonyult a legjobbnak, megelőzve a Suzuki Stop-Dorottyát és a Pedagógus-Hungaropharmát. A senioroknál Tar Gyula bizonyult a leggólerősebbnek a maga 34 góljával.

Bajnokok tornája

A bajnokok tornájára október 22-én kerül sor az egyetemi sporttelepen és szintén ekkor lesznek az osztályzók is. A bajnokságok első két helyezettje automatikusan feljut, míg a negyedik és ötödik helyezettek osztályzót játszanak a feljutásért a magasabb osztály tizenharmadik, tizennegyedik helyezett csapataival.

Szabdatéri bajnokság 2012, I. osztály, végeredmény:

A további tabellákat ITT TALÁLJA

Le a kalappal a szövetség előtt

A nyolc osztályban összesen 124 csapat részvételével lezajlott kispályás bajnokság zavartalan lebonyolításáért külön dicséret illeti a hosszú évek óta áldozatos munkát végző Kassai Zoltán vezette Debreceni Kispályás Labdarúgó Szövetség munkatársait és természetesen a mérkőzéseken közreműködő játékvezetőket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.