Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy csapatban a Szakály testvérek, szerdán jön Dzsudzsák

| 2010. 12. 28. | 22:55:09
Debrecen – A Real Team Kupa második napján ismét megteltek a Hódos lelátói. Magabiztosan jutott tovább a házigazda, oktatott a Koroknai Autósiskola, kiesett a Hungarotarg és a nánási Flamingó.
Egy csapatban a Szakály testvérek, szerdán jön Dzsudzsák
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már a délelőtti kezdésen több százan ültek a Hódos lelátóin, és a nézők száma a nap folyamán még tovább nőtt, ami nem csoda, hiszen újra nagyszerű mérkőzéseket és nevesebbnél nevesebb játékosokat láthatott a nagyérdemű.

Focistákat is oktatott az autósiskola

A főszervező Debreceni Péter csapata, a Real Team FC „nagyobb” nevek nélkül, de simán lépett túl a csoportmérkőzéseken, és várhatja a csütörtöki randevút a Főnixben. A D csoportban a Koroknai Autósiskola csapata nevéhez méltóan szerepelt, és oktatva jutott tovább. A Lovas Mártont, Ludánszky Istvánt, a békéscsabai Pozsár Gábort is a soraikban tudó „újvárosi” fiatalok három győzelemmel intézték el a vetélytársakat. A második - még szintén továbbjutást érő - helyért nagy küzdelmet folytattak a csapatok, a Bugya Autósiskola 7-1-es legyőzésével végül a hajdúszoboszlói Propán jutott tovább a középdöntőbe. A csoport és nap negatív szenzációját a Hungarotarg okozta, amely mindössze egy pontot szerezve búcsúzott a tornától.

Nem kért, de kapott batyut a Nemzeti Étterem

A „halálcsoport”, az E csoport mérkőzései hozták a legtöbb látványosságot és küzdelmet a második napon. Ez nem is csoda, hiszen a kaposvári Túrós Batyu, a tiszafüredi Nemzeti Étterem, a hajdúnánási Flamingó és a DEAC kispályás csapata egyaránt továbbjutási reményekkel indult a harcba. A vicces nevű kaposváriak a Szakály testvérekkel, Gosztonyi Andrással, Huszákkal a soraikban látványos és magabiztos játékkal, két győzelemmel és egy döntetlennel nyerték meg a csoportot. Különösen a mi Szakályunk volt elemében, briliáns megoldásokkal jelezte a helyszínen szurkoló Szima Gábornak, hogy távol már kijevi „kiruccanása”. A csoport második helyéért vívott küzdelemben a Szitkó irányította Flamingó alulmaradt a Faggyas Milán, Tóth Tibor és Pataki vezette Nemzeti Étteremmel szemben, míg az egyetemisták meglepetésre pont nélkül zárták a tornát. Ahol a kispadon olyanok ülnek, mint a Katona fivérek, Makray Balázs vagy Köstner, és mind civilben, ott nehéz az élet a pályán...

Hazatér Dzsudzsi

Akinek a keddi sztárparádé esetleg kevés volt, az készüljön a szerdai csoportküzdelmekre, mert magyar pályán ritkán látott élményekben lesz része. Pályára lép Magyarország legjobb, Debrecen legkedvesebb játékosa, a potom tízmillió eurót érő Dzsudzsák Balázs és a Victor Security. De láthatjuk Tisza Tibort, Urbin Pétert a Real Team-All Star csapatában, vagy akár Nagy Zsoltot a Laboncfában. December 29-én mutatkozik be szintén a Szuper Divatáruház, a tavaly megcsodált MTK-s fiatalokkal a soraiban, vagy a futsalos és strandfoci válogatottakat afelvonultató és a makói „kis” Real Team Kupát megnyerő Kohárik is.

Szerdán újabb három csoport küzdelmeit bonyolítják le, és a nap végére kialakul a legjobb tizenhat mezőnye, mely csütörtökön már a Főnix Csarnokban küzd tovább az elsőségért. A csoporttalálkozók 10 órakor kezdődnek.

A torna menetrendje megtekinthető ide kattintva.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Három óra alatt három ittas sofőr okozott balesetet Debrecenben
Három óra alatt három ittas sofőr okozott balesetet Debrecenben
Mindannyian búcsút inthettek a jogosítványuknak.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Nemzetgazdasági Minisztérium: 2024-ben 5-6 százalékkal nőhet a reálbér
Tavaly a béremelkedés inkluzív módon valósult meg, hiszen az alacsonyabb keresetűek bére nagyobb ütemben növekedett.
Végre! Elkezdenék a Margit téri uszoda felújítását
Sok a munka. Kiírták a pályázatot.
Földutak kaphatnak aszfaltot Vámospércsen
Várják a kivitelezők jelentkezését.
Munkagépek a Tócóskertben; valamit muszáj lesz kezdeni a leromlott parkolóházzal
Június végére elkészül a szervizút részbeni megújítása.
Egyre több a külföldi vendég Debrecenben
Kijöttek az április adatok.
Támogatott tartalom
Frissíteni kell a városvezetést – Hajrá, Hajdúszoboszló!
Frissíteni kell a városvezetést – Hajrá, Hajdúszoboszló!
FIZETETT POLITIKAI TARTALOM. Kanizsay György Béla, az egyesület polgármesterjelöltje alapjaiban változtatná meg a fürdőváros működését.
Különleges bokrétaavató a debreceni Sensirionnál
Különleges bokrétaavató a debreceni Sensirionnál
A dolgozói létszám megduplázódik a bővítéssel.
Felújítást kell végezni a vízműtelepen
Felújítást kell végezni a vízműtelepen
A födém belső vízszigetelése tönkrement.