Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy László nemet mondott

| 2009. 12. 08. | 12:18:30
Nagy László kedden reggel közölte, hogy nem vállalja a szereplést a magyar válogatottban a 2010-es ausztriai Európa-bajnokságon. Az még nem derült ki, hogy a jövőben melyik válogatottat választja, a magyar vagy a spanyolt.
Nagy László nemet mondott
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

– Kedden reggel hívott föl Laci, hogy nem tudja vállalni az Eb-szereplést. Nagyon sajnálom a döntését - tájékoztatta a kézi.hu-t Csoknyai István szövetségi kapitány.

Nagy László utoljára június 21-én, a Szlovákia elleni idegenbeli Eb-selejtezőn szerepelt a magyar válogatottban, majd elismerte, hogy Spanyolországban már évek óta kapacitálják: szerepeljen a spanyol válogatottban. A világklasszis jobbátlövő nem rendelkezik spanyol állampolgársággal, ám ennek megszerzése után sem léphetne pályára a londoni olimpián hispán színekben, amennyiben szerepelne a magyar nemzeti csapatban a londoni játékok előtti három esztendőben, így Nagy januári Eb-szereplése azt jelentené, hogy a 2012-es játékokon is kizárólag magyarként vehet részt.

Nagy korábban hangsúlyozta: még nem hozta meg a döntést, de szem előtt kell tartania saját és a családja jövőjét is. Októberben kézsérülést szenvedett, emiatt nem vehetett részt a Pannon Kupán, az MKSZ elnöksége és Csoknyai István szövetségi kapitány pedig december elejét jelölte meg határidőnek, ameddig döntenie kell: számíthat-e rá a magyar csapat a 2010-es ausztriai Európa-bajnokságon.

Végül Nagy László december 8-án jelezte, hogy nem szerepel a magyar válogatottban a 2010. január 19-31. között sorra kerülő ausztriai Európa-bajnokságon. A döntés várható volt, annak kommunikációja a játékos részéről azonban meglehetősen sajátságos, hiszen továbbra sem kaptunk egyenes választ arra a kérdésre, ami a legjobban foglalkoztatja a szurkolókat, azaz Nagy spanyol színekben kívánja-e folytatni pályafutását válogatott szinten, vagy csak a januári kontinensversenyt hagyja ki, később pedig visszatér a magyar válogatottba. Egyértelmű válasz a kérdésre nincs, a világklasszis balkezes mostani döntése azonban sokat sejtető...

www.kezi.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.