Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

DVSC: a Vác csak verve jó!

| 2010. 04. 11. | 11:19:32
Debrecen – Elkezdődik a Vác–DVSC párharc a döntőért a női kézilabda NB I-ben. A Lokinak vagy ma, vagy majd a harmadik meccsen nyernie kell Vácon a továbbjutásért. Mindent bele! 
DVSC: a Vác csak verve jó!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A bajnokság eddigi legfontosabb meccse vár a debreceni hölgykoszorúra, és a Sportklub jóvoltából mindannyian szemtanúi lehetünk a délután 15 órától kezdődő találkozón. A két csapat az alapszakaszban oda-vissza verte egymást, összességében a váciak egy ponttal többet szereztek, azért vannak most kedvezményezett helyzetben. A két győzelemig tartó bajnoki elődöntőből csak akkor jut tovább a Loki, ha egy legalább meccset megnyer Vácon.

Köstner Vilmos vezetőedző a Cívishírnek a héten úgy nyilatkozott, hogy becsülettel felkészültek az összecsapásra, és készek arra, hogy legyőzzék azt a gárdát, mely – Köstner szerint – pillanatnyilag még előrébb jár „szakmailag”. A debreceni mester éppen ezért úgy vélekedett, hogy az egységes, fegyelmezett csapatjék még nem elég a Németh András vezette alakulat legyőzéséhez, két-három egészen kimagasló egyéni teljesítményre is szükség van.

– Hiába jut valaki első vagy éppen negyedik helyen a rájátszásba, a döntőbe jutásért két meccset kell nyerni. Itt csak a győzelem számít, nincs szoros, de értékes meccs, nincs tisztes helytállás, kétszer kell nyerni a döntőért. Ennek szellemében dolgoztunk az utolsó időszakban, a harci szellemet az elődöntőre akartam kihegyezni. Azt a harci szellemet, amit sokáig hiányoltam a csapatból! Itt csúszni-mászni kell, meg kell harcolni minden négyzetcentiméterért, mert ennek jelentősége lesz! A Vác küzdő csapat, s ha a játéknak ebben a fázisában lemaradunk, az döntő lehet. Biztos vagyok benne, hogy a párharc két vagy három meccse szoros lesz, így minden kipattanó labdának van jelentősége. Akármelyik csapat nyer vasárnap, annak nagyon nehéz dolga lesz a visszavágón, s a párharc végéig hatványozódnak majd az izgalmak! – olvasható Köstner Vilmos nyilatkozata a klub hivatalos honlpaján.

Arany Ászok Liga, elődöntő, 1. mérkőzés:
VÁC-DEBRECEN
Vác, április 11.. vasárnap, 15:00 - tv: SportKlub
Játékvezetők: Bonifert, Oláh.

A további program:
2. mérkőzés: április 19., 19:00, Debrecen
3. mérkőzés (ha szükséges): április 25., 16:00, Vác

A másik ágon a címvédő Győr az első mérkőzésen 32–24-re verte a Békéscsabát, és 1–0-ra vezet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Tortellinit hívott vissza a SPAR
Tortellinit hívott vissza a SPAR
Földimogyoró lehet benne.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.