Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

DSC-SI: eredményes atléták

| 2009. 10. 24. | 12:28:04
Debrecen - A nehéz időkben is megállják a helyüket: szezonzáró, értékelő, díjátadó összejövetelt rendezett a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola atlétaközössége.
DSC-SI: eredményes atléták
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szezonzáró, értékelő, díjátadó összejövetelt rendezett a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola atlétaközössége. A kiváló felnőtt és utánpótlás versenyzőknek és edzőiknek szerencsére volt mihez gratulálniuk egymásnak: az elmúlt évadban felnőtt és korosztályos világversenyeken, valamint az országos bajnokságokon is remek eredményeket értek el a DSC-SI sportolói, összességében jobbakat, mint az előző esztendőben.

Az összegyűlteket Kalmár Róbert szervezési és marketing osztályvezető, a Debreceni Sport Szolgáltató Kft. ügyvezetője köszöntötte, míg a részletes szakmai értékelést a jövőben Dániában edzősködő Skoumal Péter szakosztályvezetőtől hallhatták a debreceni atlétika képviselői. Volt mit értékelni, hiszen a Sportcentrum versenyzői a felnőtt világbajnokságtól az U23-as Európa-bajnokságon és az Universiadén át a magyar bajnokságokig mindenütt képviseltették magukat, többségük ráadásul egyéni csúcsokkal bizonyította rátermettségét.

Orendi Mihály, a Sportcentrum ügyvezető igazgatója szintén bravúros teljesítményről beszélt, amikor arra utalt, hogy a jelenlegi gazdasági viszonyok ellenére egyetlen versenyszereplés, edzőtábor vagy tréning sem maradt el pénzhiány miatt, ami valóban jelentős eredmény a mostani forráshiányos időszakban. A szezonzáró főszereplői természetesen a sportolók voltak, minden korosztályban. Hat fiatal tehetségének és szorgalmának köszönhetően a kiemelten „menedzselt” atléták körébe került: Horváth Tibor (edző: Donka László), Zilahi Krisztián (edző: Donka László), Lesku Norbert (edző: Suba László), Szarvas Dóra (edző: Suba László), Soltész Renáta (edző: Suba László) és Kocsis Máté (edző: Tömöri István) előtt szép jövő állhat.

Az év legeredményesebb leány utánpótlás sportolója Kerekes Gréta lett (edzője Donka László), míg a fiúknál ugyanezen korosztályban Koroknai Tibor (edzője Giczei Csaba) kapott elismerést. A felnőtteknél az évad legeredményesebb hölgyatlétájának járó díjat Aradi Bernadett kapta (edzői: Lázár Magdolna, Aradi János), míg a legeredményesebb férfi sportoló a magasugró Harsányi Olivér lett (edzői: Skoumal Péter és Szabó Robert).

A rendezvényen az atlétikai szövetség részéről megjelent az egykori kiváló futónő, Benéné Lipcsei Irén, s az is említésre méltó, hogy részt vett az összejövetelen a világbajnoki bronzérmes tízpróbázó, Zsivoczky Attila, valamint az idén remekül szereplő vb-induló 800-as, Kazi Tamás is, akik valamennyien sokat tettek, tesznek azért, hogy éljen a debreceni atlétika.

T. Cs. Zs.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Megújult bő 400 méteren a forgalmas debreceni út.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.