Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gólparádé Debrecenben a Veszprém ellen

| 2018. 04. 15. | 14:42:00
A cívisvárosra még három fontos meccs vár idegenben.
Gólparádé Debrecenben a Veszprém ellen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 2017/2018-as szezon utolsó hazai bajnokija várt a DEAC floorball csapatára: a tartalékos, ám tehetséges fiatalokból álló veszprémi Lizards Floorball Team vizitált a cívisvárosban. Az előjelek a hazaiaknak kedveztek: ezúttal is teljes létszám, vagyis 20 játékos állt rendelkezésre, míg a dunántúliak mindösszesen 8 mezőnyjátékossal tudtak kiállni.

Az első perc máris gólt hozott: Füzesi Csaba érkezett jó ütemben Salló Barna passzára. A vendégek is gyorsan villantak: Balázs Levente szép góllal egalizált. A csapatok nem akartak leállni a gólszerzéssel: Szalóki Nándor révén ismét a DEAC-nál volt az előny. A gólokat kiállítások követték: a hazaiak kettős hátrányba kerültek, amelyet végül Trombitás Balázs használt ki (2:2). Ezt hosszú gólszünet követte: a Lizardsnak labdája is volt a vezetés megszerzésére, de a labda a kapuvason csattant. A játékrész második felében aztán futószalagon jöttek a hazai találatok: Pál Lóránt szép akciót zárt le góllal, majd Kovács Gergely, Lippai Péter és Végh Ádám is betalált (6:2). Horváth László révén közelebb léptek a vendégek, ám a szünet előtt Valogh Richárd visszaállította a négygólos különbséget.

A második etap is debreceni találattal indult: Salló Barna volt eredményes. A folytatásban aztán a kapusok kerültek reflektorfénybe: a vendégek hálóőre, Tótik Simon egészen parádésan védett, a debreceniek számos alkalommal megkísérelték bevenni a kapuját, sikertelenül. Dorogi Kristóf is jól végezte a dolgát, az egész játékrészben nem kapott gólt. A szünetig azért még egyszer lehetett hazai gólnak örülni: Pál Lóránt révén már 9:3-at mutott az eredményjelző.

A harmadik etap is egy szép Salló Barna megmozdulással indult, ami már a 10, hazai találatot eredményezte. A vendégek Kasza Balázs révén szintén szép találattal jelentkeztek. Trombitás Balázs góljával még közelebb léptek a vendégek, ám ez a mérkőzés sem maradt Varga Gergő show nélkül: a hazaiak csatára alakította ki a 11:5-ös végeredményt.

A hazaiak egyik legjobbja Salló Barna volt, aki 5 ponttal a legeredményesebb DEAC játékos volt. A sérülésből visszatért játékos így értékelt:

Nagyon vártam már ezt a mérkőzést, hiszen szűk 3 hónap után most először játszhattam tétmeccset. A mérkőzést jól kezdtük, sikerült betalálni az első percben, de aztán gyrosan jött rá a válasz is. Az első harmad utolsó 6 percében sikerült 5 gólt szereznünk, ami szerintem eldöntötte a mérkőzés végkimenetelét. Sok helyzetet alkítottunk ki, de ezekből keveset értékesítettünk, dícséret illeti az ellenfél kapusát, nagyon jól védett a meccsen. A saját játékommal is többé-kevésbé elégedett vagyok, de ilyen legendákkal, mint a két Geri könnyű játszani. Összességében egy fiatal, technikás és gyors együttest sikerült legyőzni, szerintem a nézők is jól szórakozhattak, örülök, hogy győzelemmel sikerült búcsúzni a hazai pályától.”

A mérkőzés ritmusa jó volt, a szurkolók sem csalódhattak a látottakon. A DEAC-nak még van dolga, hogy javítson a játékán, mert 3 fontos idegenbeli mérkőzés vár a csapatra.

Végül a DEAC Floorball szakosztálya ezúttal is köszönetet mond mindenkinek, aki könyvfelajánlással élt: a hodászi Szent Miklós Ápoló-Gondozóotthon lakóinak egy doboz könyv gyűlt össze.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Debrecen új sztárigazolása tud repülni. Biciklivel!
Debreceni színekben juthat ki az olimpiára.
Hirdetés
Hirdetés
Eltűnt egy 26 éves debreceni nő
Eltűnt egy 26 éves debreceni nő
Február 10-én ismeretlen helyre távozott.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Pert nyert a Forbes a Hell cég ellen, azaz le lehet írni a milliárdos tulajdonosok nevét
2019-ben a személyiségi jogok megsértése miatt nyújtottak be keresetet a bíróságra.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés