Hirdetés

Török Gábor: elbukott az olimpiai kezdeményezés

2017.02.16. 14:47

Török Gábor: elbukott az olimpiai kezdeményezés

Érvelő és kérdező hozzáállással többre mentünk volna.

Hirdetés

Török Gábor politikai elemző Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait az olimpiás kezdeményezésről, amely szerinte el fog bukni.

Török azt írja, szerinte "már egyre nyilvánvalóbb, hogy elbukik az olimpiai kezdeményezés", amit "vagy a népszavazás üt el, vagy a NOB - látva és feltehetően hamarosan saját megbízásából mérve is a közvélemény drámai változását - teszi parkolópályára".

Török felhívja a figyelmet arra, hogy fél évvel ezelőtt még egészen mást mértek a közvélemény-kutatók, mint most.

Hozzáteszi, ha majd a fordulat okait keresik a döntéshozók, az ellenzék "aknamunkája" mellett gondolkodjanak el azon is, hogy "vajon azok, akiknek az lett volna a feladatuk, hogy pártok feletti, politikán túli, konszenzusos ügyként jelenítsék meg a kezdeményezést, jól végezték-e a munkájukat. Úgy irányították-e az olimpiai projektet, olyan mondatokat mondtak-e róla, olyan embereket állítottak-e az élére, hogy a választók ne pártpolitikai mutyinak, kisajátított kormányzati ügynek lássák az egészet, hanem elhiggyék: itt tényleg az egész ország számára fontos kezdeményezésről van szó".

Nekem meggyőződésem: befogadó, bevonó, együttműködő, és különösen nem kioktató és lekezelő, hanem érvelő és kérdező hozzáállással nem itt tartanánk ebben az ügyben (sem)

- így Török Gábor.

Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest Főváros Önkormányzata vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére irányuló pályázatát?

Igen

0%

Nem

0%

 

olimpiaTörök Gábor

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés