Hirdetés

Idén is angyallá válhatunk Debrecenben

facebook.com

2017.11.18. 13:30

Idén is angyallá válhatunk Debrecenben
Fotó: civishir.hu (archívum)

Folytatódik a nagyszerű kezdeményezés.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.12.15. 17:00

  • Helyszín

    4025 Debrecen, Simonffy utca 21.

Hatalmas lelkesedés és összefogás fogadta tavaly is a debreceni Angyalbörzét, idén pedig már negyedik alkalommal várják a felajánlásokat az Ifjúsági Házban.

Rekordszámú, azaz 56 gyereknek, fiatalnak szeretnék boldogabbá tenni a karácsonyt azzal, hogy titkos vágyaikat teljesítik. Ebben kérik a segítséget: a kívánságlistán felsorolt ajándékokat a Simonffy utcára lehet elvinni.

Amennyiben valaki mégsem tud személyesen ott lenni, de nagyon szeretne ajándékozni, az vegye fel Takács Judit szervezővel a kapcsolatot az eseménynél, vagy a debreceniangyalborze@gmail.com e-mail címen.

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne egy rászoruló fiatalt önzetlenül, az általa áhított ajándékkal megajándékozni, és személyesen átadni? Semmi közvetítés, semmi adománygyűjtő szervezeti akció, csak Mi és a Fiatalok? És főleg olyan dologgal, amire Ő nagyon vágyik? Ami nekünk nem nagy dolog, lehet, hogy már porosodik a padláson évek óta, vagy egyáltalán nem használjuk, nincs rá szükségünk, de Neki ez jelentené a legszebb ajándékot Karácsonyra? Ha a válasz minderre igen, Ön is részese lehet ennek a nagyszerű kezdeményezésnek. Az egész lényege a személyesség, hiszen a fiatalok nagyon szeretnék megismerni az angyalaikat, és személyesen köszönetet mondani nekik az önzetlen ajándékukért.

Amelyik kívánságot kiválasztotta, amellé írja oda a nevét és elérhetőségét a táblázatban. Amelyik gyerek kívánsága mellett már van Angyal, azt ne válassza, hogy mindenkinek jusson ajándék.

Természetesen ezek a fiatalok nem vágynak csillivilli, új dolgokra, nekik már az is nagy örömet okoz, amire Önnek már nincs szüksége, mégis jó állapotban van, és használható, vállalható.
DebrecenIfjúsági HázAngyalbörze

Hozzászólás

Hirdetés