Hirdetés

A végtelenbe és tovább: debreceni zenés-irodalmi konferencia

modemart.hu

2017.10.13. 15:15

A végtelenbe és tovább: debreceni zenés-irodalmi konferencia
Fotó: modemart.hu

Metakritika a MODEM-ben.

Hirdetés

A József Attila Kör és a KULTer.hu idén október 13-14. között már hatodik alkalommal rendezi meg irodalmi, művészeti, zenés konferenciáját.

A MODEM-ben helyet kapó esemény célja, hogy fórumot teremtsen a különböző tudományterületek, intézményrendszerek és művészeti ágak találkozásához.

A Metakritika című konferencián az eltérő szakmai és intézményes hátterű előadók kérdeznek rá a kritika kulturális és tudományos életben betöltött szerepére: arra, hogy mit jelent a tudásközvetítés és -szervezés ezen formája az eltérő diszciplínák önértelmezése, működésmódja és folytonossága szempontjából, olvasható a modemart.hu oldalon. 

A kerekasztalbeszélgetések és előadások mellett előtérbe kerül a zene. Az esemény zárásaként zenés-irodalmi estet tart Szabó Benedek, a Galaxisok frontembere, Fehér Renátó költővel kiegészülve.

A generációs élményeket rendre öniróniával feldolgozó Szabó Benedek, valamint a közéleti kérdésekkel is aktívan foglalkozó Zelk Zoltán-díjas költő a Rájátszás keretében szerepeltek együtt elsőképp, mégpedig a PIM belső udvarának színpadán. Debrecenben most először lépnek fel együtt.

További részletekért és programokért KATT IDE!

ModemDebrecenkonferencia

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés