Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debrecenben van mitől félni!

| 2017. 08. 12. | 14:19:00
Nem rettensz meg a saját árnyékodtól? Hát dehogynem!
Debrecenben van mitől félni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A borzongás utáni vágy elemi igény, mióta ember az ember. A félelem megsokszorozza az erőt, olyan mélységébe enged belátni a személyiségnek, ami a hétköznapokon akár még saját magunk előtt itt rejtve marad. Aki nem retten meg a saját árnyékától, felkészült a sötétségre, tartson velünk! Interaktív útvonalak 54 000 négyzetméteren, ismert horror karakterek élőben és számos ijesztő meglepetés.

Rettegések éjszakája
Kerekerdő Élménypark, Debrecen, Olimpia fasor 23. (volt Balla-tó)
Augusztus 16., 17., 18., 19.

Vásároljon jegyet kedvezményesen a KUPONLAP.HU-n!

Mi vár?

BOSZORKÁNY-LAK
100 évvel ezelőtt véres háború dúlt a boszorkányok és az élők között. A boszorkák mindenható királynőjének ez idáig sikerült a sötétségben elrejtőznie, de négy estére előbújik rejtekéből, és káosz veszi kezdetét, amint lement a nap. Vigyázz a boszorkányokkal, mert nem csak a lelkedet veszik el!

DARK TAPE'S STUDIO
Kopogás a padlásról? Maguktól helyet változtató tárgyak? A sötétben megbúvó, ártó lények? Leomlik a fantáziavilág és a valóság közötti határ, és a képzelet szülte szörnyetegek életre kelnek, és végeznek a stúdióba lépő vendégekkel. Nem tudhatod, hogy a vászon előtt vagy mögött rejtőznek a sikolyokra vágyó karakterek.

ELVESZETT LELKEK ÚTVESZTŐJE
Az útvesző szép lassan vezeti bele a látogatót az őrületbe, hiszen a bent élők óhatatlanul is empátiát ébresztenek mindenkiben. Aztán ahogy egyre inkább őrületbe csap át a reménytelenbe vetett menekülés, úgy vált a látogatás majd horrorba. Az útvesztő látogatója hol a párjáért, hol meg a nem létező kilincsekért nyúlkálna. A Elveszett lelkek útvesztője ugyanis egy felettébb gonosz erő, mely a békétlen lelkeket szervezi gyilkos hadsereggé, melyek gyilkolásra szomjaznak mind a négy napon keresztül.

ANNABELLE JÁTSZÓTERE
A Rettegések stábja váratlan ajándékot kap: egy dobozt, benne egy babával. Egy borzalmas éjszakán sátánista szekta tagjai támadták meg a rettegések helyszínét, megszállták a szervezők bázisát. Nyomukban vér és fájdalom maradt? És még valami: a sátánimádók megidézték és kiszabadították a gonoszt, ami még náluk is veszedelmesebb, ami nem más, mint Annabelle. Viszont ez sajnos valakinek az életébe fog kerülni. Ne nézz Annabelle szemébe, mert az éjszakád hamarabb szakad félbe!

MAD HUNTER HOUSE
Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban és a teraszon. És kicsit sem barátságos… Az eredmény hátborzongató és vérfagyasztó... Ezt az éjszakát sosem fogjátok elfelejteni. Ha túlélitek.

 BLODDY GHOST HOUSE
Egyik éjszaka a szervezők egyike tanúja volt egy brutális gyilkosságnak. Az áldozat egy híres médium volt és 7 követője, akik utolsó nyilvános szeánszukon megérezték egy gyilkos jelenlétét. És megtörtént a mészárlás... Szervezőnk nyomozásba kezdett, hogy a gyilkos kilétét felfedje. De... Ezzel magát és a Rettegések vendégeit is óriási veszélybe sodorja, hiszen a gyilkos mindent elkövet, hogy sötét titka mindörökre eltemetve maradjon…

PSZICHO HOUSE - ELMEGYÓGYINTÉZET REJTÉLYE
Mikor és hol kezdődött, senki sem tudja. Akármi és akárhogyan is történt, a világ egyik napról a másikra szürreális rémálommá vált, az emberiséget felfoghatatlan, halálos kór támadta meg és a holtak nem maradnak tovább holtak. Egy lezárt kórházi részleg, mely szörnyű titkokat rejt, hiszen a látogató bármerre is megy, a pulzusszáma az egekben lesz.

PSZICHO STAGE
Lézerman - Olaszországból
Halálgömb - Magyarországról
BodySoma - Magyarországról
Horror BrakeDance Team - Svédországból

Továbbá: Holtak tava - Hádész bárja - Rettegők Bárja - Para-Csintázó - Tortuga (Rablógyilkosok megállója)

A parkolás az élménypark parkolójában ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.