Hirdetés

Példátlan siker Debrecenben!

civishir.hu

2017.04.26. 18:28

Példátlan siker Debrecenben!

+Kedvcsináló videó!

Hirdetés

  • Időpont

    2017.05.01. 17:00

  • Helyszín

    4028 Debrecen, Kassai út 26.

Hamarosan, május 1-jén Debrecenbe érkezik a Masha és a Medve című sorozat mesemusical változata. A sorozat rendkívül népszerű, van olyan rész, amit már több mint 2 milliárdszor néztek meg a legnagyobb videomegosztón.

Mashsa és a Medve Oroszország egyik legnépszerűbb mese exportcikke, majd’ félszáz országban vetítik Dél-Amerikától Ázsiáig. A legnagyobb videómegosztón is az egyik szuper kedvenc, a Masha és a kása című részt már több mint kétmilliárdszor nézték 2012-es megjelenése óta. Ebben a részben, miután Mása jól felbosszantja a magában táblajátékozó medvét, egyedül marad a házban, és nekiáll kását kotyvasztani. 

Masha és a kása: 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KYniUCGPGLs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A Masha és a Medve igazi sikertörténet. Már 25 nyelvre lefordították, és olyan médiaóriások is megvették a sugárzási jogait, mint a Netflix vagy az NBCUniversal. Most azonban Debrecenben, a Főnix Csarnokban kelnek életre a bájos mesehősök, kicsik és nagyok örömére egyaránt.

Facebook-esemény ITT

Mása és a medve

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés