Hirdetés

Művészeti hétvége a MODEM-ben

Cívishír

2017.04.20. 08:49

Művészeti hétvége a MODEM-ben
feLugossy László is tárlatvezetést tart

Izgalmas programok péntektől vasárnapig.

Hirdetés

Szurcsik Erika szólókoncertjével, rendhagyó tárlatvezetésekkel és kerekasztal-beszélgetéssel várják az érdeklődőket a hétvégén a MODEM-ben.

GÉMkapocs-est április 21-én

Tárlatvezetés, négysarkos kerekasztal-beszélgetés és egy fergetegesnek ígérkező szólókoncert - április 21-én 16 órától a GÉM/GAMEkapocs II. kiállításon. A délutánt Nagy T. Katalin kurátor tárlatvezetéssel nyitja, majd 17 órától a kiállításon is részt vevő művészek - Kő Pál, Rabóczky Judit Rita, Jász Attila és Gaál József képzőművészek - beszélgetnek alkotásról, reflexiókról és párhuzamokról, moderátor: Áfra János.

Este fél héttől a STENK dalversenyt zenekarával épp a napokban megnyert Szurcsik Erika koncertjét hallhatják a résztvevők - a képzőművészettel is foglalkozó énekes ezúttal szólóban énekel és zenél.

feLugossy László és drMáriás

Nem egészen szokatlan vendég feLugossy László drMáriás környezetében: hat évvel ezelőtt az Őstudósok jubileumi koncertjén Laca mikrofonhoz is állt a csapattal (pontosabban egy részével), tavaly pedig drMáriás pécsi kiállításán feLugossy-munka is szerepelt. Április 22-én 16 órától Laca drMáriás Béke Veled! című kiállításán tart tárlatvezetést a MODEM-ben.

Tárlatvezetés Pándi Balázzsal

Az underground zenei élet egyik legismertebb alakja, a ma már világszerte ismert dobos, Pándi Balázs tart rendhagyó tárlatvezetést április 23-án 16 órától drMáriás kiállításán. A Tudósok zenekar jubileumi koncertjén évekkel ezelőtt Pándi Balázs és drMáriás állt már együtt színpadon - ezúttal a MODEM-ben rendezett kiállításon "találkozik" a két népszerű művész.

Modemképzőművészet

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés